Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2008

ΠΟΝΑΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΚΟΒΕΙ ΚΕΦΑΛΙ;

ΝΑ ΜΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΟΡΙΟ (Η ΔΕ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ)ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ. Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΚΟΒΕΙ ΚΕΦΑΛΙ; ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΟΥΝΤΟ ΤΟΠΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.

ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΦΨΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΟΥΣΑΜΕ, ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ BLOG ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑΝ ΡΟΛΟΥΣ. ΡΟΛΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΟΝ ΑΥΝΕΙΔΗΤΟ ΟΔΗΓΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗ ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ;

ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗΡΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ;

ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΥΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΚΙΟΛΟΓΙΕΣ.

Η ΔΙΑΚΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ

"ΠΟΝΑΕΙ ΚΕΦΑΛΙ , ΚΟΒΕΙ ΚΕΦΑΛΙ".

ΕΙΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΙ ΡΕ ΣΕΙΣ...

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΙΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ" ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΠΗ;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial