Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2008

SOYHDIA357 EPEISODEIO 5

ΣΟΥΗΔΙΑ357
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5
ΜΟΥΣΙΚΗ MUSTAHIL NATASHA ATLAS
Στο ορεινό χωριό της Βορειοανατολικής Τουρκίας ο κόσμος είχε μαζευτεί στην πλαγιά του χωριού. Από το πρωί οι ζουρνάδες παίζανε σαν να εκτελούσανε κάποιο τελετουργικό.
Από τη πλαγιά διακρινόντας στο βάθος το χωριό. Ο τρελός του χωριού καθώς στεκότανε σε ένα βράχο στην άκρη του γκρεμού αναφώνησε.
-Τους φέρνουνε , τους φέρνουνε.
Ο κόσμος έστρεψε το βλέμμα του στην άκρη του χωματόδρομου. Με δυο κάρα που τα έσερνε από ένα άλογο φέρνανε δυο νέους γυμνούς από τη μέση και πάνω. Ο κόσμος άρχισε να χειροκροτούσανε και σφυρίζανε. Τα δυο κάρα πηγαίνανε το ένα δίπλα στο άλλο. Οι παλαιστές στεκόταν στην καρότσα όρθιοι. Ο ένα σκοίταξε τον άλλον κ του γέλασε.
-Φίλε μου σήμερα θα κριθούνε όλα
-Αλί, μπορώ να κάνω πίσω και στείλουνε εσένα στην Ιστανμπούλ.
Ο Αλί θα κουνήσει το κεφάλι του.
-Δεν είναι σωστό να γίνει έτσι Ταγκίπ
-Δε θέλω να παλέψω μαζί σου , είσαι φίλος μου , θα πει ο νεότερος Ταγκίπ και θα συμπληρώσει, τι έθιμο είναι αυτό που βάζει δυο φίλους να μαλώνουν;
-Τόσους αιώνες Ταγκίπ έχουμε αυτό το έθιμο, θα το καταργήσεις εσύ τώρα, θα πει γελώντας και θέλοντας να δώσει έναν αστείο τόνο στο άγχος του Ταγκίπ.
-Σκατά, θα αναφωνήσει οΤαγκίπ, θα πηδήξω από το κάρο και θα πάω σπίτι μου. Δε παλεύω μαζί σου. Είσαι μεγαλύτερος θα πας εσύ στην Ιστανμπούλ.
-Αν πηδήξεις από το κάρο θα ατιμαστείς. Αν ατιμαστείς εσύ θα ατιμαστεί ο πατέρας σου. Μη κάνεις καμιά βλακεία. Κάτσε να παλέψουμε και να τελειώνουμε. Σιγά το πράμα. Θα αλειφτούμε με λάδι και θα επιτεθούμε ο ένας στον άλλον. Στο τέλος ο καλύτερος θα κερδίσει και θα πάει στο διαγωνισμό να πολεμήσει με τους καλύτερους από όλη την Τουρκία και να κερδίσει κάνοντας έτσι γνωστό το χωριό.
-Πάνε εσύ. Είσαι μεγαλύτερος μου εξάλλου
-Ναι, θα πει γελώντα σο Αλί, κατά ένα τέταρτο της ώρας.
Φτάνοντας τα κάρα στην βραχώδη και απότομη πλαγιά οι χωριανοί ξεσπάσανε σε χειροκροτήματα. Οι δυο παλαιστές δε κατέβηκαν από τα κάρα αλλά ο κόσμος τους πήρε αγκαλιά και τους προσγείωσε στο έδαφος.
Ο προύχοντας του χωριού πήρε το λόγο φωνάζοντας θυμίζοντας ένα σουρεάλ σκηνικό.
-Αγαπητοί χωριανοί μου, αυτό που θα δούμε τώρα είναι η παράδοση του τόπου μας, της φυλής μας, της ράτσας μας. Ζήτω η Τουρκία.
Ο κόσμος θα αναφωνήσει ένα «ζήτω» και ο προύχοντα θα συνεχίσει τον λόγο του.
-Επί αιώνες οι καλύτεροι του χωριού μάχονται αυτή την μέρα κάθε χρόνο για να αναδειχθεί ο καλύτερος παλαιστής. Φέτος ο Δήμαρχος της Ιστανμπούλ καλεί τους καλύτερους παλαιστές από όλη την χώρα να διαγωνισθούν στην πόλη του και ο νικητής θα υπογράψει συμβόλαιο με κορυφαίο σύλλογο αλλά, θα πει σηκώνοντας τεντωμένο το δάχτυλο του, το σημαντικότερο. Ο νικητής θα κάνει διάσημο τον τόπο του. Όποιος και να κερδίσει σήμερα εύχομαι να έχει καλή τύχη και να τιμήσει το χωριό μας στην Ιστανμπούλ. Αρχίστε.
Τα δυο αγόρια αποτραβήχτηκαν σε δυο αντίθετες πλευρές της πλαγιάς ο καθένας και άλλοι νέοι του χωριού παίρνανε λάδι από δυο ξύλινα βαρέλια και τους αλείβανε. Μετά ο προύχοντας έβγαλε μια κραυγή. Οι ζουρνάδες σταμάτησαν να παίζουνε. Ο προύχοντας τράβηξε από τη τσέπη του ένα πιστόλι και το ύψωσε στον ουρανό και πυροβόλησε. Αμέσως ξεκινήσανε οι ζουρνάδες να βαράνε πάλι και τα δυο απιδιά κοιταχτήκανε και όρμισαν ο ένας πάνω στον άλλον.

Ο Οδυσσέας περπατούσε κουτσαίνοντας μετά τη χτεσινή δοκιμασία. Κοίταξε τριγύρω του , τους υπόλοιπους κρατούμενους που δεν βρισκόταν σε καλύτερη κατάσταση. Την στιγμή που πήγε να κοιτάξει μπροστά του μια μπουνιά άγγιξε με δύναμη το πρόσωπο του και τον σώριασε στο έδαφος.
-Έπρεπε να το ήξερες πως όποιος προκαλεί το Σουηδία 357 καταλήγει νεκρός μαλάκα, θα πει ένας γιγαντόσωμος Έλληνας.
-Τι στο διάολο έπαθες ρε μαλάκα, θα πει ο Οδυσσέας που θα σηκωθεί και θα προσέξει πως ο γιγαντόσωμος είχε και παρέα.
Ο Έλληνας θα κάνει ένα μορφασμό και με μια κουτουλιά θα χτυπήσει τον Οδυσσέα στο πρόσωπο και θα τον ξαναρίξει κάτω. Ο Μέγας και η παρέα του θα πλησιάσουν και θα παρακολουθούν την σκηνή.
-Αυτό το παιδί , το χει η μοίρα του να τρώει ξύλο, θα πει στους δικούς του και θα γελάσουν όλοι μαζί.
-Σε λίγο όμως τελειώνουν τα βάσανα του, θα πει το τσιράκι του Μέγα και θα ξαναγελάσουν.
Ο Έλληνας και η παρέα του –άλλα 7 άτομα – θα ρίχνουν τώρα κλωτσιές στον πεσμένο στο έδαφος Οδυσσέα.
-Τον προηγούμενο που μας έκανε τέτοιο χνέρι τον σκοτώσαμε αμέσως, θα πει ο Έλληνας, αλλά εσένα θα σε βασανίσουμε μαλάκα. Άθεε.
Ο Μέγας θα φωνάξει.
-Με το πάσο σου αδερφέ έχουμε μια ολόκληρη ζωή να περάσουμε εδώ πέρα
Η παρέα του Μέγα θα σκάσει πάλι στα γέλια.
Εκείνη την στιγμή θα τους σπρώξει ο Ταγίπ περνώντας από ανάμεσα τους με γοργό βήμα και θα πλησιάσει τον Έλληνα.
-Αυτό δεν έχει να κάνει με την ράτσα σου, θα αναφωνήσει πίσω από τον Έλληνα που θα γυρίσει και θα τον κοιτάξει.
-Τι; Θα ρωτήσει.
Ο Ταγίπ θα σηκώσει το πόδι του και με μια επιδέξια κλωτσιά στο πρόσωπο του αντιπάλου θα τον βγάλει εκτός μάχης. Οι φίλοι του Έλληνα που θα καταλάβουν τι έγινε θα αρχίσουν να κάνουν ένα κύκλο γύρω από τον Τούρκο. Ο Ταγίπ θα κινείται με μικρά βήματα παρακολουθώντας τους αντιπάλους του να παίρνουν θέσεις σε ένα μικρό κύκλο που θα φτιάξουν γύρω από αυτόν.
Ο Οδυσσέας θα συρθεί μερικά μέτρα παραπέρα, μέσα στο χωματόδρομο.
-Αποκτά ενδιαφέρον ε; θα πει ένα τσιράκι στον Μέγα.
Οι 7 θα ολοκληρώσουν τον κύκλο τους και θα ορμήξουν στον Ταγίπ, τον Τούρκο που θα αποκρούσει μερικούς με λαβές και κλωτσιές αλλά οι υπόλοιποι θα καταφέρουν να τον ρίξουν στο έδαφος.
Από την άλλη γωνιά του δρόμου ο Οδυσσέας θα έχει βρει ένα παλούκι. Θα το πάρει στα χέρια και θα τρέξει πίσω από αυτούς που θα χτυπάνε τον Ταγίπ και θα καταφέρει μερικά χτυπήματα στα κεφάλια τριών από δαύτους αναγκάζοντας τους να σκορπιστούν.
Ο Μέγας θα κάνει ένα νόημα και θα σηκωθούν οι δικοί του να κατευθυνθούν προς τον Οδυσσέα που θα σηκώνει στα πόδια του τον Ταγίπ.
-Βιάζεσαι πολύ Μέγα, θα ακουστεί η φωνή του ΜΠ που μαζί με τον Ντένζελ θα έχουν μαζέψει γύρω στους 50 μαύρους.
-Θα διακινδυνέψεις να χαλάσουμε τα ντήλια μας αράπη για να υπερασπιστείς τον Τούρκο;
-Και τον Έλληνα μαζί
-Ο Έλληνας από χτες είναι νεκρός. Ξέρεις τους κανόνες. Όποιος προσκαλεί τους φρουρούς να ανοίξουν το Σουηδία 357 είναι νεκρός. Εσύ τους θέσπισες . Θυμάσαι αδερφέ;
-Από χτες οι κανόνες άλλξαν , θα πει ο ΜΠ
-Γιατί; Θα ρωτήσει ο Μέγας.
-Γιατί από χτες δε με συμφέρει αυτό, κατάλαβες σκουπίδι;
-Ο επιχειρηματικός χάρτης της φυλακής αυτής από χτες το βράδυ μάλλον χρήζει ανακατάξεων τότε. Πρόσεχε τα νώτα σου, θα πει ο Μέγας σημαδεύοντας τον με το δάχτυλο του, εδώ δεν είναι Χάρλεμ, πρόσεχε τα νώτα σου.
-Εννοείτε. Εξάλλου δε περίμενα ποτέ εσύ να έρθεις στα ίσια, Μργαλέξαντρε, θα πει ειρωνικά ο Μπ
-Στο δώσανε αυτό το παρατσούκλι ή μόνος σου το φαντάστηκες, θα φωνάξει ο Ντένζελ και θα σκάσουν όλοι στα γέλια.
Ο Μέγας θα πάρει τους δικούς του και θα φύγει. Ο Οδυσσέας και ο Ταγίπ θα πλησιάσουν τον ΜΠ
-Πρέπει να μου δώσεις κάποιες εξηγήσεις φίλε, θα πει ο Οδυσσέας, είναι πολλά που δε καταλαβαίνω.
Ο ΜΠ θα κοιτάξει τους δυο τους.
-Και στους δυο σας οφείλεται μια εξήγηση. Αλλά όχι από εμένα. Ταγίπ, αν αρνηθείς αυτά που θα ακούσεις θα πρέπει να σε σκοτώσουμε. Με καταλαβαίνεις;
-Όχι. Αλλά μπήκα στο νόημα.
-Εγώ πάλι θέλω να ακούσω κάτι ξεκάθαρο που να πάρει ο διάολος.
-Τι ήταν ξεκάθαρο στην ζωή σου μέχρι τώρα Οδυσσέας θα ρωτήσει ο Μπ θυμούμενος το π0λαιό του επάγγελμα, αυτό του ψυχολόγου και ο Οδυσσέας αμέσως θα απαντήσει.
-Η φτώχεια, η αδικία και το ψέμα.
-Για σένα; Θα πει κοιτώντας τον Ταγίπ.
-Το βάρος , το βάρος μιας αμαρτίας που έγινε.
-Ο κόσμος μας άλλαξε ήρθε ή ώρα να τον γνωρίσετε γιατί τίποτα δεν είναι όπως το ξέρατε ως τώρα.
Ο Έλληνας ληστής και ο Τούρκος παλαιστής θα κοιταχτούνε.

Στο γραφείο του Γιώργου Βασιλείου το τηλέφωνο χτύπησε δυο φορές πριν το σηκώσει
-Παρακαλώ; Θα πει
Από την άλλη γραμμή θα ακουστεί μια ανέκφραστη φωνή.
-Έμαθα πως είχατε ένα περιστατικό
-Τίποτα σπουδαίο κύριε, θα πει προσπαθώντας να μη φανεί ταραγμένος ο διευθυντής, απλά ένας απείθαρχος κρατούμενος ενεργοποίησε το Σουηδία 357, πιστεύω πήρε το μάθημα του.
-Μετά την τιμωρία ίσχυσε να φανταστώ ο άγραφος νόμος της φυλακής;
Ο Γιώργος Βασιλείου θα κοιτάξει έξω από το παράθυρο του.
-Ακόμα δεν σκοτείνιασε κύριε
-Κανείς δεν έχει βγάλει την νύχτα στο Σουηδία 357
-Μετά από την ενεργοποίηση του συστήματος 357, όχι κύριε , κανείς.
-Αυτό θέλουμε να συμβεί και τώρα. Σωστά;
-Δε βλέπω τον λόγο να μη συμβεί κύριε;
-Ίσως οι μαύροι φίλοι του να τον προστατέψουν και να σπάσει η παράδοση.
-Σ αυτή την περίπτωση θέλετε να επέμβουμε κύριε και να τελειώσουμε την δουλειά;
-Όχι. Ίσως έτσι να δημιουργήσουμε ένα μάρτυρα Γιώργο. Αν συμβεί κάτι τέτοιο θέλω να μάθεις όσο περισσότερα μπορείς γι τους λόγους αυτής της φιλίας.

Ο ψηλός καθόταν σε ένα βράχο και ατένιζε την θάλασσα αγκαλιά με τον Χ τον σκύλο του. Ο ΜΠ με τον Ν΄τενζελ φέρανε κοντά του τον Τούρκο τον Τγίπ και τον Οδυσσέα.
-Τους φέραμε, θα πει ο Μπ
Ο ψηλός θα γυρίσει και θα κοιτάξει τον Μπ
-Ευχαριστώ αδερφέ, θα πει, πηγαίνετε να δείτε πως είναι το κλίμα στη φυλακή.
-Θέλουν να τον φάνε, θα ψιθυρίσει ο Μπ
-Αυτό ξέρεις πολύ καλά πως δε μπορούμε να το επιτρέψουμε. Ο τύπος έχει θάρρος αλλά αυτό πρέπει εσύ να του το περιορίσεις. Να μη το χρησιμοποιεί άσκοπα από εδώ και πέρα.
-Μιλάς σαν να είσαι σίγουρος πως θα βγάλει την νύχτα.
-Τόσα χρόνια που ήμαστε στο 357 έχουμε φτιάξει ένα μικρό στρατό από το μηδέν. Αν αφήσουμε να τον σκοτώσουν θα ναι σαν να δεχόμαστε πως ήμαστε αδύναμοι. Θα υπερασπιστούμε τους δικούς μας.


Ο Μέγας θα κάθεται με τους δικούς του στην ταράτσα μιας ακατοίκητης μονοκατοικίας.
-Οι μαύροι θέλουν να προστατέψουν τον ανάρχα.
-Αυτό δε θα το επιτρέψουμε, θα πεταχτεί ένας από την ομάδα του και θα πει
-Αρκετά ανεχτήκαμε και τους μαύρους και τον προδότη
-Ησυχία, θα φωνάξει ο Μέγας, εδώ εγώ αποφασίζω. Οι μαύροι ελέγχουν τα πάντα εδώ μέσα. όχι πλήρως και αυτό είναι το αδύνατο σημείο τους γι αυτό ο Μπ κάνει νταλαβέρια με μας. Μπορούμε αν θέλουμε και αν φερθούμε έξυπνα να τους γονατίσουμε. Αλλά αυτό που προέχει σήμερα είναι να πεθάνει ο προδότης. Μέχρι να σουρουπώσει πρέπει να τον έχουμε φάει. Οι υπόλοιπες ομάδες εδώ μέσα θέλουν ακριβώς το ίδιο πράμα. Μυρίζεστε την ευκαιρία που δημιουργείτε; Είναι η πρώτη φορά εδώ μέσα που εμείς και οι υπόλοιπες ομάδες της φυλακής αποζητούμε το ίδιο πράμα. Ακούστε καλά. Όποιος σκοτώσει σήμερα τον προδότη παίρνει και όλες τις δουλειές των μαύρων και γίνεται κυρίαρχος του Σουηδία 357. και μιας και έχουμε σκοπό να περάσουμε την υπόλοιπη ζωή μας εδώ μέσα φροντίστε να είναι δικός μας αυτός που θα φάει τον ανάρχα.
-Και μετά; Θα ρωτήσει ένας άλλος
Ο Μέγας θα γελάσει υποχθόνια
-Αμέσως μετά θα επιτεθούμε στους μαύρους. Το ξημέρωμα δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένας από δαύτους.

Ο ψηλός θα κοιτάει την θάλασσα.
-Ποιος είσαι εσύ; Θα ρωτήσει ο Οδυσσέας.
-Εσύ είσαι ο Έλληνας. Σωστά; Θα πει γυρνώντας προς το μέρος τους, και εσύ ο Ταγίπ.
-Εσύ δε θα μας πεις ποιος είσαι; Θα ρωτήσει ο Τούρκος
-Ίσως μια άλλη φορά. Δεν έχει σημασία ποιος είμαι αλλά τι είμαι.
-Τι είσαι τότε; Θα πει ο Οδυσσέας.
Ο ψηλός θα σηκωθεί και γελάσει.
-Αυτό που θα έπρεπε να σας νοιάζει για αρχή θα ήταν γιατί διάλεξα εσάς τους δύο. Όπως βλέπεται ήμαστε μαύρη συμμορία. Όταν ήμασταν έξω στους δρόμους αρκετά μακριά από αυτό τον τόπο δε συμπαθούσαμε τους λευκούς. Ήμασταν ένα στρατός που πουλούσε κρακ και σκότωνε για την πλάκα του. Όταν έγινε η αλλαγή ο κόσμος στην Αμερική ξεσηκώθηκε. Στην αναπουμπούλα χαίρεται ο λύκος και βρήκαμε ευκαιρία να κάνουμε την μεγάλη μπάζα ενώ ο λαός έχυνε το αίμα του στους δρόμους. Μετά την αλλαγή και την αρπαγή της παγκόσμιας εξουσίας από την πενταμελή κυβέρνηση μας καταδίκασαν σαν επαναστάτες και όχι σαν κοινούς εγκληματίες. Οι ποινές ήταν πολύ βαριές. Η εξής μια. Να περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας στη μέση του Αιγαίου σε ένα πρώην ελληνικό νησί που μετατράπηκε στην χειρότερη φυλακή. Στην Σουηδία 357.
-Από εμάς τι ζητάς; Θα ρωτήσει ο Οδυσσέας.
-Εσείς γίνατε επαναστάτες εκεί έξω. Εμείς γίναμε εδώ μέσα, θα πει ο ψηλός και θα τους χαρίσει ένα χαμόγελο, βλέπεις εδώ είχαμε τον καιρό να το φιλοσοφήσουμε το πράμα.
-Επαναστάτες; Θα πει ο Οδυσσέας, οι επαναστάτες δε πουλάνε πρέζα μέσα στην φυλακή, ούτε κάνουν συμφωνίες με τους ναζί του Μέγα.
-Αυτό είναι η καθαρή επαναστατική λογική. Ποιος είπε πως ήμαστε καθαροί επαναστάτες; Αλητάκια του δρόμου φίλε Έλληνα, ποτέ μας δεν ανοίξαμε ένα βιβλίο πριν μπούμε εδώ μέσα. μην περιμένεις σε λίγο καιρό να γίνουμε αγνοί ιδεολόγοι σαν τον Μπακούνιν, παρ όλα αυτά η δραστηριότητα μας αυτή αποσκοπεί κάπου. Στο να μαζέψουμε ισχύ. Αν δ επουλούσαμε πρέζα εδώ μέσα θα ήμασταν με σκυμμένο το κεφάλι γιατί θα κάλυπτε το κενό ο Μέγας και θα μας εξουσίαζε με την ισχύ του. Αν δε διακινούσαμε γυναίκες έξω από εδώ δε θα ονειρευόμασταν την μεγάλη εξέγερση.
Ο Τούρκος και ο Έλληνας θα κοιταχτούνε.
-Ο κόσμος εκεί έξω άλλαξε. Όλοι μας πρέπει να δείχνουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που πραγματικά ήμαστε. Εμείς φαινόμαστε για κοινοί ποινικοί και ετοιμάζουμε υπογείως την εξέγερση. Και δε μιλάω για την χώρα μου. Έχουμε φτιάξει ένα παγκόσμιο δίκτυο από ανθρώπους μας που μαζεύουν χρήμα πουλώντας ναρκωτικά και ελέγχοντας την πορνεία.
-Πορνεία; Θα ρωτήσει ο Οδυσσέας.
-Θυσιάζεις ένα πιόνι για να σώσεις όλα τα άλλα σαν το σκάκι
-Από εμάς τι θέλεις; Θα ρωτήσει ο Ταγίπ
-Για την ώρα να μείνουμε ενωμένοι να σώσουμε τον Οδυσσέα. Όποιος προκαλεί την ενεργοποίηση του συστήματος 357 οι κρατούμενοι τον σκοτώνουν για παραδειγματισμό. Αυτό σκοπεύουν να κάνουν μαζί σου Οδυσσέα και εμείς οφείλουμε να σε υπερασπιστούμε. Αλλά αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να στραφούμε ενάντια στο σύνολο της φυλακής.
-Ο Οδυσσέας θεώρησε πως ο αρχιφύλακας με πουλούσε πρόλογο και γι αυτό πήγε να με υπερασπιστεί με τον τρόπο του και έγινε ότι έγινε, θα πει ο Ταγίπ
-Σε μια ώρα, θα πει ο ψηλός, οι κρατούμενοι με αιχμή του δόρατος τους ναζί του Μέγα θα αμοληθούν να βρουν τον Οδυσσέα εσύ Τούρκε θέλω να είσαι η σκιά του. Να τον προστατέψεις. Ξέρω πως ρισκάρω γιατί ένας από τους λόγους που βρίσκεσαι εδώ είναι και η βαριά σου ήττα από τον Έλληνα παλαιστή στις αρένες της Αυστραλίας πριν από χρόνια. Και εγώ τι σου ζητάω; Να κρατήσεις στη ζωή έναν Έλληνα. Ίσως ρισκάρω. Ίσως να μη σε έχω ψυχολογήσει καλά. Αλλά αν πέσω έξω αυτό σημαίνει πως ότι έχτισα το τελευταίο καιρό, το όραμα της επανάστασης, ως το σούρουπο θα έχει καταρρεύσει. Αλλά να ξέρεις πως αν με προδώσεις θα ζήσει ένας από μας για να σε σκοτώσει.
-Φαίνομαι για προδότης; Θα πει ο Ταγίπ φανερά ενοχλημένος
-Είπα όχι και γι αυτό σε εμπιστεύτηκα. Αλλά δε ξέρω πως θα σου φανεί να υπερασπίζεσαι Έλληνα τι στιγμή που Έλληνας σου κατάστρεψε την ζωή;
-Θα δούμε. Δε το έχω ξανακάνει, θα πει ο Ταγίπ
-Βγάλτε την νύχτα ζωντανοί και αύριο ελάτε εδώ. Θα έχουμε πολλά να πούμε.
-Οι δικοί σου δε θα μας υπερασπίσουνε; Θα ρωτήσει ο Οδυσσέας
-Όχι, γι αυτόι ανέθεσα στον Ταγίπ να το κάνει αυτό.
-Τι; Θα πει ο Ταγίπ φανερά φοβισμένος, μια ολόκληρη φυλακή θα μας κυνηγάει ως το ξημέρωμα και έχεις την απαίτηση να μείνουμε ζωντανοί;
-Σκέφτεσαι κάτι άλλο εσείς;
-Και οι δικοί σου που θα είναι; Θα ρωτήσει ο Οδυσσέας, έχεις ένα ολόκληρο στρατό εκεί έξω γαμώτο, τι σκατά θα κάνουνε;
-Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως θα χωριστούνε σε ομάδες των δυο με διαφορετικές αποστολές. Βλέπεις η ιστορία με το κυνήγι σου μας ανοίγει νέες προοπτικές , λοιπόν μείνετε ζωντανοί μέχρι τις 9 το πρωί αύριο και θα τα πούμε, θα πει και θα πάρει τον σκύλο και θα φύγει.
Ο Ταγίπ και ο Οδυσσέας θα μείνουνε στον βράχο με την θάλασσα να απλώνεται κάτω τους και θα κοιτάζονται σαστισμένοι.
-Σε έμπλεξα άσχημα φίλε ε; θα πει ο Οδυσσέας.
-Δε φταις εσύ, πρέπει να βρούμε τρόπο να βγάλουμε την νύχτα ζωντανοί
Τελος 5ου επεισοδείου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial