Σάββατο 24 Μαΐου 2008

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΥΡΩ-ΒΛΑΚΕΙΑ

Φτασαμε στισ 1 ,30 για τελειώσει το μεγα φεστιβαλ βλακειας και φετος
ειλικρινα αδυνατω να πιστεψω πως οι βλακοφατσες που βλεπουμε καθε χρονο αντιπροσωπευουν την Ευρωπ, τους λαους της και τα τραγουδια τους.
Καλλιτεχνες που γελανε σαν χαζοι, οπαδοι απο κατω που βιωνουν την ονειρωξη του χαζοχαρουμενου και τηλεπαρουσιαστες που βγαινουν καρμπον-αν και ειναι απο διαφορετικα μηκη και πλατη της Γηραιας Η πειρου.
Αυτο που προσπαθουν να περασουν καθε χρονο μεσω αυτου του διαγωνισμου ειναι η αποψη που λεει "ευρωπαιοι ειστε βλαμμενοι". Δεν εξηγειτε αλλιως που γελανε ολοι σαν χαζοι -και οχι σαν χαρουμενοι.
Αρχιζω να πιστευω πως δεν ειναι καν εμποριο ο διαγωνισμος αυτος αλλα προπαγανδα. Μια προαπγανδα που θελει να εξομοιωσει ολη την Ευρωπαικη νεολαια με κοινο παρονομαστη ομως την βλακεια.
Με το παρον κειμενο δεν συνδραμω κατα των ανευ λογου και νοηματος τραγουδιων και υπερ μιας πιο κουλτουρε καταστασης(αλλωστε και η κουλτουρα ειναι η αλλη οψη του ιδιου νομισματος).
Απλα πιστευω οτι αυτη την στιγμη η Ευρωπη ειναι η κυριαρχος της μουσικης παγκοσμιως, πιστευω πως βγαινει πολυ καλη μουσικη και επισης πιστευω πως αυτη την μουσικη αν θελει καποιος να την ακουσει , ας ψαξει οπουδηποτε αλλου εκτος της eurovision
Αληθεια, ισχυει οτι η Καλομοιρα μιλουσε με το γνωστο της στυλακι και την γνωστή της προφορα μπορστα στις καμερες και μόλις μπηκε στα καμαρινια αρχισε να μιλαει οπως οι κανονικοι ανθρωποι; Αληθευει οντως οτι ο τροπος που μιλαει και κουνιεται μολις σβησουν οι καμερες εξαφανιζεται καονοτας την σαν συμπεριφερεται οπως ολοι οι υπολοιποι;
Ισχυει πως δεν ειναι τοσο κοριτσακι οσο δειχνει;

2 σχόλια:

Ανώνυμοςείπε...

φιλαρα καλως σε βρηκα!
πανω κατω τα ιδια λεμε..
απορω πως δεν καταλαβαινουν καποιοι οτι η Κακομοιρα,τους δουλευει..

οσο για ευρωπαικη μουσικη κ eurovision,τι να πουμε..ευρωπαικη μουσικη ειναι πχ η βρετανικη,ιταλικη,αυτες που ειναι στην eurovision?η μια τελευταια κ η αλλη δεν παει..χαχαχα

Ανώνυμοςείπε...

σωστος ο lapace 78

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial