Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ

Στην περιοχή του πρωην στρατοπεδου Κοδρα(ενας χωρος που αποτελει το μεγαλυτερο πνευμονα της πολης της Σαλονικης μαζι με το δασος τουΣΕΙΧ-ΣΟΥ)απο καιρο δημοτικη αρχη καλαμαριας και διαφοροι φερομενοι ως ιδιοκτητες εχουν βλαει στο ματι τα φιλετα του. Στο παρελθον προσπαθησαν να κτισουν αλλα με προσφυγες κατοικων στο συμβουλιο της πεικρατειας τρα σχεδια τσιμεντοποιησης σταματησαν.
Αυτες τις μερες η "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ" εντοπισε προσπαθεις κτισιματος εκ νεου εντος ενος χωρου οπου το συμβουλιοα της ερπικρατειας εχει χαρακτηρισει ως χωρου πρασινου. Αμεσα οι ανθρωποι τησ εν λογο ΚΙΝΗΣΗΣ προσπαθησαν να αναδειξουν το θεμα.

Σημερα το απογευμα υπηρχε ραντεβου μπροστα στην νεα τρυπα που ανοιχτηκε εντος του Κοδρα με ρεπορτερς της ΕΡΤ3 οι οποιοι ομως δεν φανηκαν.
Η εντολη να μην γινει τελικα το ρεπορταζ και να μην καταδειχτει το ολο ζητημα ηταν αποφαση του προισταμενου της ΕΡΤ3.(Για την ωρα δεν αναφερω το ονοματακι του εν λογο κυριο, παρ ολο που ειναι αξιος καταγγελιας)
Για οσους δεν ζουν στη πολη της Σαλονικης , ας μαθουν πως ο εν λογο σταθμος αυτο-προαβαλεται ως η φωνη της πολης , που αναδυκνυει προβληματα της περιοχης κτλ κτλ.


ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ3.
Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΕ ΣΤΟΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ(ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΤΛ) ΚΑΙ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ ΦΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ, ΟΝΤΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ. ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ.
ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΟ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΦΙΜΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Ή ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΤΩ ΠΩΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial