Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2008


Στην Καλαμαρια τους τελυατιαους μηνες εχουν γινει πλειστες κινησεις απο κοινωνικες δυναμεις για τα χιλια μυρια προβληματα που αντιμετωπιζει η περιοχη.
Πολυς κοσμος συνδραμει αυτες τις προσπαθειες αλλα υπαρχουν και μερικοι που εκτος απο γκρινια και μιζερια δεν κανουν οτιδηποτε αλλο. Αυτοι οι καποιοι φτασαν σε σημειο να μου πουν πως θα δεν προκειτε να σηκωθουν απο τον καναπε τους ο κοσμος να χαλασει γιατι θεωρουν ολους τους κατοικους ολης της χωρας κατωτερους απο δαυτους και δεν νοιαζονται να τους πληττει το περιβαντολλογικο εγκλημα που σνυτελειτε, Επισης μου ειπαν πως δε τους καιγεται καρφι αν πληξει αυτη η υποβαθμιση του περιβαλλοντος ακομα και τους ιδιους ή τα παδια τους.
Ισως νομισεται πως μιλαω για αυτιστικους, καθυστερημενους εκ γενετης η τροφιμους καποιου ψυχοθεραπευτικου ιδρυδυματος. Μ ηπως νομισατε πως μιλαω για τελειωμενα πρεζακια; ΄΄Ισως για τελειωμενα κλεφτρονια της πλακας; Κι ομως οχι.
Μιλαω για 30αρηδες, οικογενειαρχες και πανεξυπνα ατομα αλλα...μαλλον αρκετα κονφορμιστς, μικροαστους και βολεμενους.
Αυτα τα ατομα θεωρουν τους εαυτους τους πιο εξυπνους απο τον υπολοιπο πλανητη και ηδονιζονται με το να χλευαζουν ολη την υπολοιπη κοινωνια...μονο που το ιδιο κανει και η κοινωνια πλεον κοιτωντας τους.
Πρπσαθωντας να καταλαβω γιατι σκεφτονται ετσι σε συζητησεις με αλλο κοσμο πηρα την εξης απαντηση
"δε τους γ..ας τους χαραμοφαηδες"
ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΡΙΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΞΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΙΚΡΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΝΤΙΝΤΙ ΤΟΥ 70.
ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΧΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ 11 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΤΑΛΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΛΛΑ...ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ.
Μια απαντηση για αυτους τους ντιντιδες του 70 που ονειρευονται μια καθως πρεπει ρουφιανικη ζωη
το παρακατω κειμενο ειναι απο κινησεις που γινονται στην Αθηνα εναντια στις κεραιες κινητης δολοφονιας
παρομοιες κινησεις εχουν γινει το χειμώνα καισ την καλαμαρια (διαμαρτυριες, παραστασεις κατοικων σε δημοτικο συμβουλιο, εκδηλώσεις συζητησεις)
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ "ΜΑΧΟΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΑΦΝΗΣ"
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΚΟΝΦΟΡΙΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΔΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΠΛΕΥΡΙΤΩΘΟΥΝ, ΝΑ ΒΡΑΧΝΙΑΣΟΥΝ, ΝΑ ΞΕΠΑΡΑΔΙΑΣΤΟΥΝ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ)(από http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=883192)

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΜΟΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΗΣ "ΜΑΧΟΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΑΦΝΗΣ" (ΠΑΡΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΊΝΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ)ΤΑ ΔΥΟ
ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΔΕΚΤΑ.
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΉ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΆ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ .ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΦΗΦΙΖΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


To Δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να προασπιστεί το δημόσιο συμφέρον και να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία από την αυθαίρετη τοποθέτηση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στο Δήμο μας:
ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣH

ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΓΙΑ ΚΕΡΑΙΕΣ
ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

Στους κυρίους, νομείς ή επικαρπωτές του χώρου όπου εγκαθίσταται κεραία κινητής τηλεφωνίας χωρίς την απαιτούμενη από το Νόμο έγκριση της αρμόδιας Πολεοδομικής Υπηρεσίας και την χορήγηση άδειας εγκατάστασης από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων ή οποιασδήποτε άλλης αρχής που μελλοντικά θα αδειοδοτεί τις εν λόγω εγκαταστάσεις, επιβάλλεται αυτοτελές πρόστιμο 100.000,00 € που εισπράττεται ως δημοτικό έσοδο κατά τον Κώδικα Δημοσίων Εσόδων.
Για την επιβολή του προστίμου απαιτείται μόνο η απόφαση της Πολεοδομικής Υπηρεσίας ότι δεν υπάρχει η ανάλογη έγκριση για την κεραία κινητής τηλεφωνίας και επιβάλλεται έστω και αν εκ των υστέρων αδειοδοτηθεί η εγκατάσταση.
Σε περίπτωση τοποθέτησης της κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε κοινόχρηστο χώρο της οικοδομής υπόχρεοι για την καταβολή προστίμου είναι όλοι οι συνιδιοκτήτες κατά το ποσοστό συνιδιοκτησίας έκαστου.
Τέλος αν οριστικώς κριθεί από την αρμόδια Πολεοδομική Υπηρεσία ότι η εγκατάσταση της κεραίας και ο εξοπλισμός κινητής τηλεφωνίας θα πρέπει να απομακρυνθεί, τότε επιβάλλεται επιπλέον πρόστιμο 5.000,00 € μηνιαίως για κάθε μήνα από την ημερομηνία της απόφασης απομάκρυνσης μέχρι τον χρόνο που αυτή θα πραγματοποιηθεί.
Το πρόστιμο αυτό θα επιβάλλεται στους κυρίους νομείς, ή επικαρπωτές του χώρου που έχει εγκατασταθεί η κεραία ή στους συνιδιοκτήτες σύμφωνα με τα πιο πάνω αναφερόμενα και εισπράττεται ως δημοτικό έσοδο σύμφωνα με τον Κώδικα Δημοσίων Εσόδων.


Δάφνη 19 / 6 / 2008

ΟΜΟΦΩΝΟ ψήφισμα του ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΑΦΝΗΣ

Η απόφαση καταδίκης του Δημάρχου , του Αντιδημάρχου και του Προέδρου του Δημ. Συμβουλίου Νίκαιας( επτά μήνες με αναστολή ) για το κατέβασμα παράνομης κεραίας κινητής τηλεφωνίας μας βρίσκει ριζικά αντιθέτους
Δηλώνουμε την πλήρη υποστήριξη μας στη δημοτική αρχή της Νίκαιας

ζητούμε από την πολιτεία
-Να βάλει ένα τέλος στην παράνομη τοποθέτηση κεραιών
-Να γίνουν συστηματικές μετρήσεις για τις νόμιμες και την επικινδυνότητα τους
-Να κατεβούν τα όρια της εκπέμπουσας ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας εναρμονιζόμενα με τα κατώτερα ευρωπαϊκά πρότυπα.


Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2008

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial