Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2008

RUSSIA-SPAIN

ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΝΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΣΥΓΧΕΟΝΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ)...ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΣ.
Η ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΜΑΧΩΝ.
ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ
Η ΡΩΣΣΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΑΥΡΙΟ, ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ. ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΤΗΣ , ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΡΩΣΟ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ , ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΦ.
(ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2004)
ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.
ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΡΩΣΙΑ(ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ)
ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΣΤΥΕΝΑΧΩΡΗΘΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.
ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΑΖΟ ΝΤΟΙΤΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΛΑΓΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΓΑΝΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΙΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΝΙΩΘΟΥΝΕ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ
ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΑΣΕ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΕURO ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΧΑΡΙΣΤΕΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ.
ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.
ΠΟΙΟΣ ΑΡΣΑΒΙΝ ΜΩΡΕ ΕΜΕΙΣ ΑΜΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΑΖΑΝΕ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝΕ...ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial