Κυριακή 22 Ιουνίου 2008

RUSTU Ο ΛΥΚΟΣ ΤΗΣ ΣΤΕΠΠΑΣ















Με την ληξη του προχθεσινού, δραματικού αγώνα ΚΡΟΑΤΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ενας παίκτης μονοπώλησε το ενδιαφέρον. Ο τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας των γειτόνων μας ο RUSTU που κατέληξε να ειναι ο απολυτος ποδοσφαιρρικός ήρωας.
Τα πράγματα θα μπορούσαν να ειναι διαφορετικά, σωρεία λαθών στην διάρκεια του αγώνα με αποκορύφωμα την τραγική εξοδο του και το κυνήγημα μέσα στην μικρή περιοχή α λα Νικοπολιδης ενός επιθετικού της Κρατίας που κατέληξε στο να δεχθεί η Τουρκία το πρώτο τερμα 2 λεπτα πριν το τελος της παρατασης, με τους Κροατες να χαμογελούν πονηρα και να λενε στους γειτονες "ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΒΕΤΙΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑΤΑ".
Στα αμέσως δυο λεπτά που απόμεναν της παράτασης οι Τούρκοι κάναν το 2ο συνεχομενο θαυμα τους στο φετινό EURO. Με ενα βολέ του RUSTU απευθειας-απελπισιας(ο καθενας δικαιολογείται να του δωσει οποια απο τις 2 ερμηνειες θελει) η Τουρκία ισοφαρισε στελνοντας τον αγωνα στα πεναλτυ οπου με δυο αστοχες εκτελεσεις των Κροατων και μια αποκρουση Ο Rustu έστειλε την ομάδα του στα ημιτελικά της διοργανωσης και εκανε ολη την ποδοσφαιρική ευρωπη να σκεφτεται
" Μα καλά πεταξαμε το ενα πειρατικο έξω(Ελλαδα) και μας προεκυψε και δευτερο;(Τουρκια)
Ο "ΛΥΚΟΣ ΤΗΣ ΣΤΕΠΠΑΣ" RUSTU αποδειχθηκε πολυ σκληρος για να πεθανει και η εθνικη Τουρκίας πολυ ικανη για καθε είδους ανατροπες(θυμιζω πως στο προηγουμενο ματς ανετρεψε το εις βαρος της 2-0 απο την Ελβετια κανοντας το 3-2)
Απο οτι φαινεται οι χωρες της Ανατολικης Μεσογειου συνεχίζουν και σ αυτο το euro να μπαινουν σφηνα στις παραδοσιακες υπερδυναμεις της Γηραιας Η πειρου απειλώντας με νεες εκπληξεις τους παντες.
Ιδιαιτερη εντυπωση εκανε παντως η κινηση του RUSTU που μετα την αποκρουση του τελευταιου πεναλτυ, αντι να σπευσει να πανυγηρισει πλησιασε ολους τους Κροατες παικτες που με δακρυα στα ματια βλεπανε την ομαδα τους να αποτελει παρελθον για το euro και τους αγκαλιαζε σε μια ενδειξη παρηγοριας αποδεικνυοντας πως περα απο μεγαλος παικτης ειναι και ενας ανθρωπος που νιωθει πως αισθανεται ο διπλανος του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial