Κυριακή 13 Ιουλίου 2008

εκτακτο δελτιο ειδησεων

γνωστη τραπεζα τηςχωρας μας εκανε κατασχεση το καραβι του Οδυσσεα λιγο πριν ξεκινησει απο την Τροια για την Ιθακη.
απο ανεξακριβωτες για την ωρα πληροφοριες μαθαινουμε πως ο κυριος Οδυσσεας ειχε παρει ενα δανειο απο την εν λογο τραπεζα και καθυστερησε 3 μερες να πληρωσει μαι δοση οποτε και η τραπεζα προεβη σε πληστηριασμο του καραβιου του γνωστου ηρωα.
οι υπολοιποι ελληνες βασιλειαδες σε μια κινηση εθνικης συμπαραστασης στον πατριωτη συμπολεμιστη τους σκοτωθηκανε στον πληστηριασμο για το ποιος θα παρει το καραβι να παει στην Ιθακη να του...την γυναικα.
πληροφοριες αναφερουν πως κατα την διαρκεια του πληστηριασμου τραυματιστηκε θανασιμα απο τον Αγαμεμνωνα ο γνωστος επισης ηρωας Αχιλλεας και φδιαμετακομισθει στην γενικη πολυκλινικη της Τροιας οπου και εξεπνευσε.
το καραβι τελικα το εκλεψε ο Οδυσσεας και η τραπεζα μισθωσε τον γνωστο ζοχαδα θεο του Ολυμπου ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ α τον παρει στο κατοπι μιας και εφυγε απο την πολη της Τροιας διχως να πληρωσει τα χρεη του.
Συμφωνα με την ακροδεξια επιθεωρηση "ΕΣΕΤΑΙ ΗΠΑΡ" φημες αναφερουν πως πισω απο ολα αυτα κρυβονται οι Αμερικανοι , οι Σοβιετικοι, οι κομουνιστες και οι εβραιοι...
νεοτερα στο βραδυνο δελτιο με τον
ΛΑΚΗ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΗ

2 σχόλια:

Ανώνυμοςείπε...

ΛΟΛ!
ΝΑ΄ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΝΤΟΡΒΑ;-)

Ανώνυμοςείπε...

ασε και το αλλο
αν υπήρχαν συμφωνητικα ιδιωτικου δικαιου θα τους περνανε στην Τροια με σύμβαση αλλα ο ο Οδυσσεας παντα εβρισκε λυσεις οωσ καλουμαστε και μεισ σημερα να βρουμε λυσεις στα αδιεξοδα μας athena

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial