Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008


ακομα ενα ποστ που κανω ανατυπωση απο το μπλογκ του σωληναρχη για το επιμαχο θεμα της πορνειας, χαρακτηριστικο ειναι πως αναφερει πως σε πολεις της ελλαδας δεν υπαρχει σημειο που να μπορει να στηθει μπουρδελο και να μην ειναι κοντα σε σχολειο η εςκκλησια

ριξτε μια ματια σε ολο το μπλογκ του σωλήναρχη
http://solinarhis.blogspot.com/


Παρασκευή, 11 Ιούλιος 2008

Εσείς που πρώτο γαμήσατε;;;

Και οι πόρνες έχουν τα δίκια τους...
08:48 - 11 Ιούλιος 2008Μέσα στη μιζέρια μας έχουμε και την πλάκα μας, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, εποχή ζέστης και παραδοσιακής χαλάρωσης. Όχι ότι αλλοιώνεται ο χαρακτήρας των ελλήνων κάθε καλοκαίρι και επανέρχεται στα ίσα του το Φθινόπωρο, αλλά όπως και να το κάνουμε, η εποχή βοηθάει στο να βλέπουμε με άλλο μάτι τα όσα συμβαίνουν, αν και μας αφορούν.
Κατά κάποιο τρόπο μετατρεπόμαστε σε παρατηρητές, καθώς από τη μία πλευρά οι διακοπές, από την άλλη πλευρά το μπαϊλντισμαλόγω ζέστης και από την τρίτη πλευρά το γεγονός ότι οι ανάγκες είναι μειωμένες, μας δίνουν τη δυνατότητα να μη ταυτιζόμαστε και να κρατούμε κάποιες αποστάσεις από τα γεγονότα.
Με αυτή την έννοια λοιπόν τραβάει την προσοχή η εκδήλωση διαμαρτυρίας που έκαναν χθες οι ιερόδουλες στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας. Πρόκειται για τις κυρίες που ασκούν νόμιμα το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο και που διαμαρτύρονται γιατί είναι αναγκασμένες να λειτουργούν στο πλαίσιο ενός εξαιρετικά υποκριτικού νόμου του 1999 που στην πραγματικότητα τις ταλαιπωρεί σχεδόν καθημερινά. Από τη μία πλευρά επιτρέπει στις επαγγελματίες του έρωτα να έχουν στέγη για να ασκούν το επάγγελμά τους και από την άλλη πλευρά απαιτεί η στέγη αυτή να βρίσκεται τουλάχιστον 200 μέτρα από εκκλησίες, σχολεία, νηπιαγωγεία, φτωχοκομεία, νοσοκομεία και διάφορα άλλα ιδρύματα.
Φυσικά, τέτοια σημεία στις ελληνικές μεγάλες πόλεις δεν υπάρχουν, οπότε οι ιερόδουλες βρίσκονται συνεχώς στο έλεος του όποιου αστυνομικού οργάνου να τις συλλάβει, να τις πάει στο αυτόφωρο, να τις ταλαιπωρήσει, να τις υποβάλει σε έξοδα, ή αν θέλετε, σε απώλεια εσόδων, ακόμη και να τις εκβιάσει, μια και όλοι γνωρίζουμε σε τι κόσμο ζούμε. Η μόνη λύση για αυτές είναι να μένουν σε χωράφια και ερημιές, αλλά πάλι όλοι γνωρίζουμε ότι οι πιάτσες της πορνείας βρίσκονται στις πόλεις. Αφήστε που θα ήταν δαχτυλοδεικτούμενοι οι επισκέπτες, αν οι ιερόδουλες στεγάζοντας σε... ερημικά εξοχικά.
Το ρεπορτάζ λέει ότι ο κ. Παυλόπουλος δεν δέχτηκε την αντιπροσωπεία των ιερόδουλων, αλλά δεν περιμέναμε και κάτι καλλίτερο από έναν κύριο άμεμπτηςηθικής όπως ο υπουργός Εσωτερικών. Τις παρέπεμψε σε κάποια βοηθό του, η οποία βεβαίως δεν υποσχέθηκε λύση. Και όμως απαιτείται λύση. Όχι μόνο γιατί και αυτές οι γυναίκες έχουν δικαιώματα, από τη στιγμή που λειτουργούν με άδεια και έλεγχο, αλλά και γιατί πραγματικά επιτελούν και κοινωνικό έργο σε μεγάλο βαθμό, όπως ακριβώς ισχυρίζονται. Οι μισοί έλληνες πρωτογ…. στα μπουρδέλα, όπου τους πήγε κάποιος φίλος, κάποιος αδελφός, ακόμη και πατέρας και οι άλλοι μισοί πρωτογ... στη Θεσσαλονίκη ως φοιτητές. Η όχι; Αφήστε ότι είναι σωστό και το άλλο επιχείρημα ότι αυτές πολύ συχνά διακονεύουν και άτομα με αναπηρίες ή άλλα προβλήματα!
Το πρόβλημα δεν είναι της πλάκας και χρειάζεται άμεσα λύση γιατί με τη λύση θα υπάρξει και κάθαρση. Αφήστε που αν είναι τόσο μαύρα όσο τα βλέπει στην οικονομία ο κ. Αλογοσκούφης, οι γραμμές των ιερόδουλων μπορεί και να πυκνώσουν...
Αγγελος Στάγκος
http://www.reporter.gr/default.asp?pid=16&la=1&art_aid=158684

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial