Κυριακή 13 Ιουλίου 2008

ΑΝΑΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ

http://www.cebil.gr/world.html

Λονδίνο
: Μέτρα για την αντιμετώπιση του εκρηκτικού προβλήματος με των εγκλημάτων με μαχαίρι θα ανακοινώσει εντός των ημερών ο Βρετανός πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν.

Πρόκειται για τραγικές επιθέσεις που προκαλούν σοκ, τόνισε ο πρωθυπουργός, υποσχόμενος την δημοσίευση ενός κυβερνητικού σχεδίου για την αντιμετώπιση του φαινομένου. Πρόσθεσε ότι η σκέψη του είναι με τις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων.

Ο Γκόρντον Μπράουν είχε ακόμη συνομιλίες με το ζήτημα με τον αρχηγό της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, σερ Ίαν Μπλερ.

Μόνο την Πέμπτη, τέσσερις άνδρες έπεσαν θύματα επίθεσης στο Λονδίνο και ένας άλλος πέθανε. Την Παρασκευή, μαχαιρώθηκε ένας άνδρας στο Λονδίνο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Από τις αρχές του έτους, 50 άνθρωποι έχουν πέσει θύματα παρόμοιας θανάσιμης επίθεσης, ενώ 20 από αυτά ήταν έφηβοι. Επιπλέον, η στυγερή δολοφονία δύο Γάλλων φοιτητών με εκατοντάδες μαχαιριές μέσα στο διαμέρισμά τους έφερε το ζήτημα στις πρώτες γραμμές της επικαιρότητας.

Κατά την αστυνομία, δεν υπάρχει «επιδημία» επιθέσεων και υποστηρίζει ότι το Λονδίνο είναι ασφαλής πόλη σε σχέση με το μέγεθός της.


ΣΧΟΛΙΟ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ
Ο κοσμος παγκοσμιως τρελεαινεται
τα οικονομικα προβληματα ειναι αναποφευκτο πως θα οδηγησουν πολυ κοσμο σε μια κατασταση ακρατου και ακριτου μηδενισμου. βια εναντιων όλων
ολα θα φταινε σε ολους(μιας και σε πολους δε θα παιζει συνηδητοποιηση)
ηδη βλεπουμε μαμαδες να γεννανε παιδια για να τα πουλησουν, ηδη βλεπουμε μπαμπαδες να εκδιδουν τις κορες τους
και τωρα στην αγγλια να πολλαπλασιαζονται οι επιθεσεις με μαχαιρι εναντιων πολιτων.
στην ελλαδα αν παρατηρησατε τα τελευταια χρονια μπουκαρουν ληστες σε μικρες επιχειρησεις οπλισμενοι, ο μαγαζατορας δεν αντιστεκεται και απο την πρωτη στιγμη τους δινει το ταμειο ακι αυτοι αντι να φυγουν μετα λεφτα στην τσεπη(οπως επιβαλλει η στοιχειωδης λογικη) αρχιζουν και κοπανανε τον μαγαζατορα μεχρι να ματωσει. αυτο γιατι γιονεται;
γιατι εχουν καταφερει να μας τρελλανουν ολους, φτανοντας μας σε σημειο να μισουμε θανασιμα ο ενας τον αλλον καποια στιγμη
και τοτε θα ναι που θα παρουσιαστει η απολυτη καταστολη ως ο μονος σωτηρας που θα μας βγαλει απο το αδιεξοδο αυτο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial