Τρίτη 12 Αυγούστου 2008

ΝΕΟ -ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ;

Aρχισαν διαφοροι στο ιντερνετ να παιρνουν το μερος της μιας ή της αλλης(μαλλον μονο της μιας) πλευρας σε σχεση με την 3ημερη συρραξη στην Οσετια. Αρχισαν να εκτοξευουν τις διαφορες μπαρουφες κλπ κλπ
Με την αρχη του πολεμου οι διαφοροι συντηρητρικοι του ιντερνετ , καθισαν και σκεφτηκαν πως με αφορμη την αιμτοχυσια θα προαγουν τις ξοφλημενες νεο-συντηρητικες τους μπαρουφες, σε αντιθεση με τους ολους τους υπολοιπους που εστιασαμε στο ανθρωπινο της υποθεσης.
Σε αντιθεση με τους νεο-δεξιους , ολοι οι υπολοιποι εστιασαμε στην καταστροφη που βιωσαν οι αμαχοι ενθεν και ενθεν των συγκρουσεων. Δεν διαχωρισαμε το αιμα σε που χυθηκε σε Γεωργιανο, Ρωσικο, η Οσετιο και προπαντων δεν μεταφεραμε την κοντρα του Καυκασου σε ελληνικο επιπεδο. Αυτοι το καναν.
Διαβασα μολις τωρα ενα αποτυχημενο ποστ που ειναι φουλ εξοργιστικο.
Εξοργιστικο οχι γιατι τα χωνει σε συγκεκριμενα πολιτικα κομματα, σε γκευδες και τους συνδεει με φονιαδες γνωστου καλλιτεχνη αλλα γιατι παταει στους 5,000 νεκρους και εκατονταδες χιλιαδες προσφυγες του πολεμου για να το πραξει.
Προφανως ο συντακτης αυτος πιστευει πως η προσφυγια και οι πολεμικες καταστροφες ειναι προνομιο σκουροχρωμων και ανατολιτικων λαων. Δε συνεχιζω αλλο γιατι θα βρισω.
Αλλα αυτοι που με τετοια ποστ θελουν να λεγονται ελληνες δυσφημουν αυτο που καποτε λεγοταν ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και μετεδωσε αργοτερα τα φωτα του στην Δυση δημιουργωντασ τον ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟ.
Χιλιαδες χρονια πριν κυριοι ακομα και οι αποκαλουμενοι βαρβαροι σεβονταν τους νεκρους. Εσεις;

4 σχόλια:

Ανώνυμοςείπε...

το διαβασα κ εγω κ ακομα ειμαι με ανοικτο το στομα!!δεν γινονται αυτα!!

διαβασε κ το blog του λαικοπουλου φιλε ΘΑ ΦΡΙΞΕΙΣ με το τι παιζει..

μιλαμε ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ?εδω πεθαινουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ κ αυτοι καταριουνται τους γεωργιανους κ πανηγυριζουν για τον ΦΑΣΙΣΤΑ πουτιν?

Ανώνυμοςείπε...

φιλε σου στελνω μειλ

Ανώνυμοςείπε...

file thelo to mail soy
ithela na sto stilo ala de ksero pos mporo na vro to mail soy xazos ime ligo
stile k to mail soy please

Ανώνυμοςείπε...

σου εστειλα μειλ φιλε!

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial