Τετάρτη 27 Αυγούστου 2008

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ




Κορυφωνεται σε λιγο το ενδαφερον μιας και σε μερικες ωρες ξεκιναει το ματς Ολυμπιακου-Ανορθωσης. Το σκορ του προηγουμενου αγωνα δνε ευνοεει καθολου την ομαδα του Πειραια που πρεπ[ει να υπεςρβαλλει εαυτον σημερα για να μπορεσει να προκριθει στην επομενη φαση του ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ.
Ενα ακομα στοιχειο που κανει δυσκολα τα μραγματα ειναι πως οα ντιπαλος του δεν ειναι ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, οπου σε περιπτωση ήττας να του "βαρεσει" καμια μυνηση και να ξεμπερδεψει με το σκορ.
Θυμιζουμε πως στο περσινο πρωταθλημα, μεσα στο γηπεδο ο Απολλων κερδισε τον ΓΑΥΡΟ 1-0, αμεσως μετα ακολουθησε μυνηση του Ολυμπιακου με αποτελεσμα το σκορ να μετατραπει απο 1-0 σε 0-3 και ο Απολλων οχι μονο να μην κερδισει τους3 πολυτιμους βαθμους που ισωως να οδηγουσαν στην σωτηρια του, αλλα "εφαγε" και μειωση 5 βαθμων.
Σημερα ομως εχουν να κανουν με Κυπριους οι Πειραιωτες που φημιζονται για το ποσο καλοι μπιζνεσμαν ειναι και...δεν μασανε απο μαγκιες τετοιου τυπου. Ηδη με την πρωτη αφορμη που δωσανε οι φιλαθλοι του ΓΑΥΡΟΥ χθες οι Κύπριοι απειλησαν πως θα κανουν προσφυγηξ στην ΟΥΕΦΑ.
Τι εγινε ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ; και ομαδαρα, και στελεχαρες και ξερουν και απο νομικα και τακτικες και λοβιτουρες οι αντιπαλοι σου σημερα;
Δε θα ηθελα με τιποτα να μουν στην θερση του ΓΑΥΡΟΥ αποψε.
Ολη η χωρα ελπιζει στο θαυμα...δηλαδη να περασει αλωβητη απο το ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ η ΑΝΟΡΘΩΣΗ.
Πως καταφερε μια ελληνικη ομαδα να συγκεντρωνει το μισος των παντυων ειναι εκπληκτικο.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ

2 σχόλια:

Ανώνυμοςείπε...

apopse tha kerdisei 1-2 h anorthwsh!!!

Ανώνυμοςείπε...

μακαρι φιλε
μετα λες να τους κανουν μυνηση οι γαυροι?

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial