Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ;

Γυναικα απαχθεντος μεγιστανα στην Θερσσαλονικη(που ευτυχως ειχε αισιο τελος η ιστορια τους) τριγυρναει σε ολα τα καναλια και λεει και ξαναλεει πως η αποδοση των λυτρων στους απαγωγεις θα αναγκασει την οικογενεια τους να δουλεψει αλλα 20 χρονια, ως τα 70 τους για να βγαλουν τα σπασμενα.
Ολα αυτα τα δηλωνει μια συζηγος μεγιστανα, την στιγμη που στρατιες ολοκληρες εργατων στην χωρα μας ειναι αναγκασμενοι να δουλευουν χωρις να εχουν στον ηλιο μοιρα, ανασφαλιστοι, με τα εργατικα ατυχηματα στην ημερησια διαταξη, με τους νεκρους εργαζομενους της ΡΙΚΟΜΕΞ ακομα να ψαχνουν να βρουν δικαιωση, με τους πληγεντες απο τις περσυνες φωτιες στην Πελοπονησσο να μην ξερουν τι τους ξημερωνει, με τους εργαζομενους στο ΠΕΡΑΜΑ να περιμενουν το επομενο εργατικο ατυχημα...
Σε ενα τετοιο κοινωνικο περιβαλλον οταν γινονται τετοιες δηλωσεις ειναι προκληση και επιδειξη δυναμης απεναντι στην μεσσαια και χαμηλοτερη κοινωνικη ταξη.
Ειναι σαν να σου λενε
"ΕΜΕΙΣ Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΑΞΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΟΥΜΕ ΩΣ ΤΑ 70 ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΩΣ ΤΑ100ΜΑΣ"
Ολοι οι υπολοιποι που μαζευουμε τα πενταευρα για να παμε με το ΚΤΕΛ για καμια βουτια ας νιωσουμε ακομα πιο ΜΑΛΑΚΕΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial