Σάββατο 9 Αυγούστου 2008

ΟΣΕΤΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

, posted by ΠΡΕΖΑ TV at 12:00 πμ
Συνεχιζεται η σφαγη που εχει αρχισει
εδω και δυο μερες στη Γεωργια,
καθως καμια απο τις δυο πλευρες
δεν υποχωρουν με αποτελεσμα αυτη τη στιγμη
να κανουμε λογο για πανω απο 2100 νεκρους,
η συντριπτικη πλειοψηφια των οποιων ειναι
αμαχος πληθυσμος και μικρα παιδια.

Αιτια,για ακομη μια φορα ειναι
η πολιτικη κυριαρχια στη περιοχη
και η εκμεταλευση των αγωγων πετρελαιου
και φυσικου αεριου που περνανε απο τοπο
και συνδεουν την Ανατολικη Ασια με το Δυτικο κοσμο.

Μαλιστα,γινεται λογος οτι πισω
απο τους Γεωργιανους κρυβονται
Αμερικανικες δυναμεις και συμφεροντα,
οι οποιες θελουν να εδρεωθουν
στη σημαντικη αυτη γεωγραφικη περιοχη,
ωστε να μπορουν να εχουν υπο την εποπτεια
και τον ελεγχο τους,
το εμποριο των πηγων ενεργειας...

Και ολα αυτα,ενω βρισκονται υπο πληρη εξελιξη
οι Ολυμπιακοι Αγωνες του Πεκινου,
οι οποιοι χθες σημαδεύτηκαν
και απο την δολοφονια ενος Αμερικανου πολιτη,
η οποια δεν εγινε ομως γνωστη στην Κινα...!!!

Για ποια Ολυμπιακα Ιδεωδη μας μιλατε κυριοι;;;
Ενας ειναι ο Θεος
των οικονομικα ανεπτυγμενων λαων...


Gold
Oil
Drugs
και αλλη μια αναυπωση απο το
http://world.flash.gr/cosmosl/2008/8/9/37916id/

Ενταση στην Αμπχαζία
Τη στιγμή που η Ρωσία και η Γεωργία μάχονται με αντικείμενο την γεωργιανή αποσχισθείσα δημοκρατία της νότιας Οσετίας, ένα νέο μέτωπο άνοιξε στην Αμπχαζία, επίσης γεωργιανή αποσχισθείσα δημοκρατία που υποστηρίζεται από τη Μόσχα.

Ο αμπχάζιος πρόεδρος Σεργκέι Μπαγκάς ανακοίνωσε ότι οι δυναμεις του ξεκίνησαν μια επιχείρηση για τη σύλληψη γεωργιανών δυνάμεων στο φαράγγι του Κοντόρι, μοναδικό τομέα της Αμπχαζίας που δεν βρίσκεται υπό τον έλεγχό της.

Οι δύο πλευρές, Γεωργία και Αμπχαζία, έκαναν στη συνέχεια αντικρουόμενες ανακοινώσεις όσον αφορά την κατάσταση στην συγκεκριμένη περιοχή.

Αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ είπε πως η Ρωσία προγραμματίζει να στείλει πλοία του στόλου της Μαύρης Θάλασσας στην Αμπχαζία.

Ανεστάλη η εξαγωγή πετρελαίου του Αζερμπαϊτζάν μέσω γεωργιανών λιμανιών
Το Αζερμπαϊτζάν ανέστειλε της εξαγωγές πετρελαίου μέσω των λιμανιών της Γερωργίας, (Κούλεβι και Μπατούμ) λόγω της σύγκρουσης, ανακοινώθηκε από τον επικεφαλής της εθνικής εταιρείας πετρελαίου του Αζερμπαϊτζάν.

ΣΧΟΛΙΟ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ
Δηλώνουν Γεωργιανοι αξιωματούχοι πως η Γεωργια μάχετια για την επιβίωση της και πως οι Ρωσικές δυνάμεις που πληττουν τα παντα στην χωρα, οικονομικούς, πολιτικους και στρατιωτικους στόχους χρησιμοποιούν δυναμη δυσαναλογη της περιστασης.
Προχτες οι Γεωργιανοι δηλώναν πως ειναι προθυμοι να σταματησουν την τρελα και να κατσουν στο τραπεζι των διαπραγματευσεων με τους Οσετιους. Χτες και πριν προλαβουν οι Οσετιοι να απαντησουν στην προταση των Γεωργιανων (ωρες μετα τις δηλωσεις τους περι ειερηνευσης)επιτιθονται και σφυορκοπουν την πρωτευουσα της Νοτιας Οσετιας, την οποια και καταστρεφουν απολυτα.
Αφου προηγηθηκε η καταστροφη της πρωτευουσας της Νοτιας Οσετιας, κινητοποιηθηκε η Ρωσικη πολεμική μηχανη και συγκεκριμενα η αεροπορια τους η οποια και σαρωσε τα παντα στο εσωτερικο της Γεωργιας.
Η Γεωργια τα τελευταια χρονια εχει φιλο δυτικη κυβερνηση, φλερταρει να μπει στο ΝΑΤΟ κατι που σημαινει πως για πρωτη φορα η Ρωσια θα εχει απο κατω της βασεις με αμερικανους στρατιωτες, ειναι λογικο λοιπον να προμοδοτουν οι ρωσοι πολιτικα και στρατιωτικα τους αυτονομιστες της περιοχης.
η δε δεξια κυβερνηση της Γεωργιας εχει αποστειλει στο Ιρακ στρατευματα (για την αμυνα της επικρατειας της Γεωργιας τους εστειλε εκει ;)τα οποια αποσύρει αρον αρον.
Πολυ έξυπνα σε μια κινηση αντιπερισπ[αμου μπηκε στο παιχνιδι των εχθροπραξιων και η Αμπχαζια(μη σας φανει λοιπον παράξενο αν τις επομενες μερες μπει και η περιοχη της ΑΤΖΑΡΙΑΣ).
Στρατιωτικα η Γεωργια εκανε το μεγαλυτερο λαοθος που μπορουσε να κανει, σφυοροκοπησε και διελυσε την πρωτευουσα , πιστευονταςε αφελεστατα πως οι Ρώσοι δε θα αντιδρουσαν λογο...Ολυμπιαδος; ή μηπως πιστευαν πως θα τρέχαν οι Αμερικανοι να τους υπερασπιστουν; Ουτε οι πρωτοι και πολυ περισσοτερο ουτε οι δευτεροι ειναι τοσο χαζοι.
Απλα η κυβερνηση της Γεωργιας καταφερε μεσα σε τρεις μερες να...μην εχει τιποτα. λιμανια και αλλοι στοχοι καταστραφηκαν πλεον ολοσχερως και ο βαρυς καυκασιανος χειμωνας ειναι πλεον κοντα.
ο λαος της Οσετιας και ο λαος της Γεωργιας θα βιωσουν ισως εναν απο τους πιο σκληρους χειμωνες τους επομενους μηνες καια υτο ισως ειναι το πιο αδικο.

4 σχόλια:

Ανώνυμοςείπε...

φιλε συμφωνω με το σχολιο..
μακαρι να τελειωσει ο πολεμος αμεσα

Ανώνυμοςείπε...

Φιλε τωρα και να σταματησει δεν εχει νοημα
η πρωτευοσα της οσετιας εχει καταστραφει ολοσχερως απο γεωργιανο πυροβολικο, χιλιαδες οι προσφυγες
επισης στην Γεωργια μεσα σε μια μερα η ρωσικη αεροπορια δεν αφησε τιποτα ορθιο και κυριως τα λιμανια κατι που πλεον εμποδιζει και το πετραιλαιο των αζερων που ειναι διπλα να διοχετευθει σε αλλες χωρες
οι συνεπειες για αυτην την περιοχη θα ειναι αμεσες μιας και ο χειμωνας πιανει νωριτερα εκει , μιλαμε για καυκασο και για τρελο κρυο.

Ανώνυμοςείπε...

ta ekanan skata..

Ανώνυμοςείπε...

αυτα να τ αδουν μερικοι δικοι μας που θελουν να προελασουμε δια περιπατου σε γειτονικες μας χωρες
τα ιδια λεγανε κ οι κεωργιανοι κ να τα αποτελεσματα

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial