Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ


Μέσα στον Σεπτέμπβρη εκανα μια δημοσιευση σχετικα με την απειλη υφαρπαγης δημοσιας κ αδομητης γης απο την περιοχη ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, την οποια γη οσον αφορα τους κατοικους της Καλαμαριας θελουν να την δουν να μεταμορφωνεται σε παρκο-δασος. το σχετικο ποστ βρισκεται εδω.
Τότε μιλούσαμε για φήμες που λεγανε πως η ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ σχεδιαζε να ρπαξει κυριολεκτικα απο την περιοχη της Καλαμαριας 10μετρα.
Σήμερα μαθαίνουμε απο τον ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟ(εφημεριδα της Σαλονικης)πως στα μουλωχτα η ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ τους χάρισε ουσιαστικα 10 στρεμματα απο τον εν λογο χωρο.
Ευχαριστουμε θερμα το ελληνικο κρατος, την ορθοδοξια και ειδικοτερα τους ρουφιανομπιζνεσμαν του Αγιου Ορους κ φυσικα τον ιδιο τον Δημαρχο που μονο μετα απο καθε καταστροφη στον Δημο μας βγαινει με κροκοδειλια δάκρυα να εκφρασει την συμπαρασταση του στον λαο.
Ειναι κοινο μυστικο πως απο τη δεκαετια του 80 πολεοδομια,δημαρχια κ κρατος μετατρεψανε την θεωρουμενη κηπουπολη σε βασιλειο του μπετον. Το ιδιο συνεχιζουν να κανουν κ σημερα χτιζοντας οποιονδηποτε αδομητο χωρο δεν εχει μπετονοποιηθει.
Τα φραγκα που βγαινουν απο αυτη την ιστορια ειναι απιστευτα κ λογικα καταληγουν -οχι στα ταμεια του δημου-ο οποιος ειναι πλεον υπερχρεωμενος...(τα συμπερασμτα δικα σας)
Επισης μια ακομα ιστορια με ενα σχολειο το οποιο με κολπακι σουπερ ο δημαρχος το παραχωρει στις καφετεριες , εχει στηθει πάλι στην Καλαμαρια, την στιγμη που η περιοχη στεναζει για περισσοτερα σχολεια μιας κ ο πλυθησμος αυξανεται δραματικα απο τις αδειες που δοθηκαν για υπερ-πουοροφοες πολυκατοικιες.
το στορυ λοιπον εχει ως εξης.
Το ιστορικό δημοτικο στο πεζοδρομο Καλαμαριας δοθηκε πριν 10 χρονια περιπου στο Δημο να στεγασθει εκει μιας κ το παλιο δημαρχειο ηταν μικρο
Παρενθεση.
το παλιο δημαρχειο ειναι ενα τετροροφο πανυψηλο κτιριο το οποιο ομως εχει μονο δυο οροφους.
ο εργολαβος που το εχτισε , εβαλε τα θεμελια, μετα το ισογειο, κ στον πρωτο κ δευτερο οροφο εβαλε μονο σκαλες χωρις δωματια-γραφεια που οδηγουν στους δυο τελευταιους οροφους. (ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ;)
Μιας κ το παλιο κτήριο δε πληρούσε τις προυποθεσεις ενος συγχρονου δημαρχειου το μεταφέρουν στο σχολειο στον πεζοδρομο(κλεινοντας εντελως το σχολειο)
Την ιδια περιοδο ζηλευοντα τον Δημο Θεσσαλονικης βαζουν μπροστα να χτισουν νεο δημαρχειο στον ΑΗ-ΓΙΑΝΝΗ. Σήμερα ανακοινωνουν πως θα ξεκινησει σε λιγο το χτισιμο του νεου δημαρχειου μιας κ το ηδη υπαρχον στο παλιο σχολειο παλι δεν Τήρει τα κριτηρια.
κ αντι να επαναλειτουργησει το σχολειο , αυτοι ανακοινώνουν πως θα νοικιασουν την αυλη του στις καφετεριες του πεζοδρομου για να τοποθετησουν τραπεζακια.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΥΠΟΨΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ
ΑΥΤΟΣ Κ ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΨΙΕΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΧΗ , ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΔΩ Κ 20 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΤΟΝ Κ ΠΑΛΙ ΜΠΕΤΟΝ.
ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ;

2 σχόλια:

Ανώνυμοςείπε...

για πολυ ξυλο...

Ανώνυμοςείπε...

κανονικα

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial