Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Σημερον , την πεμπταν πρωιαν ωρα ελλαδοςν(μαλλον χωρις ν)και ημεραν εικοστιν τεταρτιν νοεμβριουν δυο εκτουμερια σκοπιανες μεραρχιες εισηλθαν στον εθνικον μας χωρον με σκοπον οπως καταλα βουν την πολη της θεσσαλονικεωςν(μαλλον χωρις ν)
Συγκεκριμενα, στις 5 παρα 10 τα χαραματα μια παρεα 17αρηδων γυρνουσε σπιτι της υστερα απο 7 αποτυχημενες πρεοσπαθειες να κλεψει γαλα κακαο εξω απο σουπερ μαρκετ(η κουφαλα ο οδηγος ειχε κλειδια κ αφηνε τα γαλατα εντος του καταστηματος)
Καθως η παρεα καπνιζε παρτουζα τοτ ελευταιο τους τσιγαρο(μιας και τους τελειωσαν τα λεφτα κ δεν ειχαν φραγκο για καινουριο πακετο)ακουν εναν εκκωφαντικο θορυβο πανω απο τον ουρανο της πολης. Περι τα7 εκατομυρια f 16φεροντας το εμβλημα των σκοπιων πετουσαν πανω απο τον ουρανο της καλαμαριας.














Πριν αντιληφθουν τι συνεβη αρχισε το πρωτο κυμα βομβαρδισμου της συνοικιας του Φοινικα. Αμέσως μετα το πρωτο κυμα της αεροποριας αρχισε το σκοπιανο πυροβολικο με 30 εκατομυρια κανονια να βαλει κατα των συνοικιων φοινικας κ βοτση ασταματητα για μιση ωρα.











Η παρεα των 17 αρηδων ενωθηκε γρηγορα με μπεκρηδες, αστεγους, πουτανες, διαρρηκτες κ αποτυχημενους απο τη ζωη που τριγυρνουσαν στους δρομους κ στησανε ενα στραηγειο μερικα μετρα πισω απο το φοινικα στο δρομο που ενωνει την συνοικια με την νεα κρηνη.
Οι Σκοπιανες δυναμεις ηδη ειχαν προελασει κ φτασαν μεχρι τον βορειο φοινικα αλλα το στραηγειο των 17ααρηδων προλαβε κ οργανωσε τη μια κ αμυντικη γραμμη ακριβως στο σημειο που χωριζει το βορειο φοινικα με τον νοτιο-την οδο εθνικης αντιστασεως, εκει ακριβως κ μπλοκαραν την προελαση 350εκατομυριων σκοπιανων ετυοιμοπολεμων πεζοναυτων.
Απο τη πλευρα τους οι σκοπιανι εστησαν οχυρωματικα εργα στο βορειο φοινικα κ βαλαν κατα του στραηγειου των 17αρηδων(απο δω και περα θα αναφερεται ως στ17)


















Μετα απο 1 ωρα ανταλλαγης πυρων οι σκοπιανοι καταλαβαν πως μονο με το πεζικο δε θα μπορεσουν να καμψουν την αντισταση του στ17 κ κινητοποιησαν το ναυτικο τους. απο 35εκατομυρια πολεμικα πλοια που βρισκοταν στον θερμαικο κολπο εβαλαν με πυραυλους που φερανε πυρηνικες κεφαλες κατα του νοτιου φοινικα. Υπολογισζεται οτι ριφθηκαν μεσα σε 10 λεπτα 400,000πυρηνικοι πυραυλοι κ 3 εκατομυρια ατομικες βομβες






















Παρ ολη τη σφοδροιτητα ο Νοτιος Φοινικασ αντιστεκοταν κ επεκτεινε τη γραμμη αμυνας σε ολη την λεωφορο εθνικης αντιστασεως. Οι Σκοπιανοι αναγκαστηκαν να υποχωρησουν στις προ την πεμπτη πρωινην θεσεις τους (εκει που τους δειχνει ο χαρτης πως πρεπει να βρισκονται-ανω της δοιρανης)
Στις 8 η ωρα το πρωι πεντε λεπτα μετα την υποχωρηση τους δηλωσαν πως διεκδικουν παγκοσμιως τη νεα συνταγματικη τους ονομασια η οποια ειναι ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Στις 8,15το στ17 ξεστηθηκε κ αφου κοιταχτηκαν οι υπερασπιστες αμυνομενοι μεταξυ τους ψιθυρισαν
"Τι ταν και αυτο ρε που..τη μου"
"αλλο κακο να μη μας εβρει"
"παω σπιτι , δε σας βλπεω απο τη νυστα¨"
"καλο ξημερωμα παλικαρε"
"να σαι καλα καρτντασι"
"ακουσες τιποτα για τον παοκ; θα παρει τον ροναλντινιο εναντι 2 ευρω ετησιας αμοιβης;"
Καθως κινουσαν οι πρωταγωνιστεσ για τα σπιτια τους σκασανε απο παντου ζηταδες που ζητουσαν επιμονα να τους καουν εξακριβωση.
















μετα την εξακριβωση ζητησαν απο ολους να τους ακολουθηξσουν στο τμημα μιας κ εκει θα τους απαγγελονταν κατηγοριες για διαταραξη κοινης κ οικιακης ειρηνης εξαιτειας της φασαριας που κανανε μην αφηνοντας τους εισβολεις να περασουν στο νοτιο κομματι του φοινικα , διασαλευση της ταξης, προστιμα για καδους κ παγκακια που ξηλωθηκαν κ χρησιμοποιηθηκαν στα οχυρωματικα εργα για την αμυνα εναντι των σκοπιανων καθως κ η κατηγορια προκλησης επεισοδειου με γειτονα χωρα.
Στις 8,30 σε ανακοινωση του το κκε κατηγγειλε το στ17 ως προβοκατορικη οργανωση που αντιτιθεται στα συμφεροντα των εργαζομενων κ ως βραχιονας των ολιγοπολιων αντιστρατευεται τα εθνικα δικαια
Στις 8,45 η Χρυση Αυγη κ το ΛΑΟΣ ανακοινωσαν πως οι εθνικοι μειοδοτες του στ17απεμπολισαν με τις εβραιοσιωνιστικες πραξεις τους το διακιωμα της ελλαδας να υπαρχει
Στις 9,00 το ΠΑΣΟΚ δηλωσε πως η ηρωικη πραξη του στ17 το βρισκει συμφωνο αλλα διαφωνει με τετοιου ειδους ενεργεεις εκτος κ αν ειναι να γινει η επομενη κυβερνηση
Στις 9,30 η ΝΔ δηλωσε πως ουδεποτε ελαβε χωρα το παραπανο συμβαν κ συγκαλεσε αμεσα το συμβουλιο των πολιτικων αρχηγων















Στις 10 η ωρα εξερχομενοι του συμβουλιου πολιτικων αρχηγων ολοι οι αρχηγοι κομματων δηλωσαν πως θα εργαστουν στην κατευθυνση να πιεστουν τα Σκοπια να αποσυρουν το αιτημα τους να νομαζονται ΓΕΡΜΑΝΙΑ κ να επανελθουν στις αρχικες τους θεσεις διεκδικωντας το ονομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
σε ερωτηση δημοσιογραφου
-Γιατι;
ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ
"στην περιπτωση που δεν διεκδηκησουν το ονομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ καριερες πολιτικων που χτιστηκαν πανω στον "αγωνα" για την Μακεδονια θα πανε στον βροντο"
Στις 11 το πρωι τελος το κακουργοδικειο Θεσ/νικης βρηκε τους στ17 ως ενοχους εσχα;της προδοσιας προς την πατριδα κ διεταξε την εκτελεση τους.




















(ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΜΕΡΙΚΟΙ ΧΑΖΟΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΑΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΑΝΕ ΠΟΤΕ Κ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΓΕΛΙΟ, ΑΝ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ...Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ, ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΠΑΖΙΑ)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial