Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Στην αντιπολίτευση πετάει το μπαλάκι ο πρωθυπουργός
Ψήφοι: 1


Δημοσίευση: 09-12-2008 20:23 από Ομάδα TV Χωρίς Σύνορα - Ομάδα TVXS
Προβολές: 250 - Σχόλια: 2 - Κατηγορία: Πολιτική



Αποστολή με email

Στο νέο, δεύτερο μέσα σε δύο μέρες, διάγγελμά του σήμερα στις 8 το βράδυ, ο Κ. Καραμανλής επέκρινε εμμέσως τη ΓΣΕΕ που επέμεινε στη πραγματοποίηση των αυριανών συγκεντρώσεων και ζήτησε απ' όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης «να καταδικάσουν απερίφραστα τη βία».

Πρόκειται προφανώς για υπαινιγμό προς τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο το ΚΚΕ κατηγόρησε ότι «χαϊδεύει τα αυτιά των κουκουλοφόρων».

Ο πρωθυπουργός δεν έδωσε όμως καμία ένδειξη για το τι προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση του για να αντιμετωπίσει τη συνεχιζόμενη αναταραχή. Περιορίστηκε να τονίσει ότι «όσοι προκαλούν ταραχές ειναι εχθροί της δημοκρατίας». Κύκλοι της αντιπολίτευσης που σχολίαζαν το νέο διάγγελμα έλεγαν ότι δεν προδικάζει καμία πολιτική πρωτοβουλία και το αδιέξοδο θα συνεχιστεί. Πρόσθεταν ακόμη ότι δεν είναι ευθύνη της αντιπολίτευσης αλλά της κυβέρνησης να διευθύνει τη χώρα.
ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ (Σύνολο: 2) Σχολιάστε αυτή την ιστορία τώρα!

καραμανλακο,αμα η "δημοκρατια" σας ειναι η πλειοψηφια του κοσμου να επιβιωνει μονιμα μες τη φτωχια,την ανεχεια και τη μιζερια,για να κλεβετε εσεις κι οι κολλητοι σας δισεκατομμυρια κλεμμενα απ'τον μοχθο μας,ε τοτε ειμαι σιγουρα εχθρος της "δημοκρατιας" σας.Οσο πιο γρηγορα ξεκουμπιστητε τοσο το καλυτερο !

Δημοσίευση: 09-12-2008 20:55 από nikoscbr

Καλά, είναι σοβαρός;
Ο πρωθυπουργός της χώρας να παρακαλάει να μην γίνουν διαηδλώσεις αύριο;
Θερίζουν τους σπόρους που έσπειραν 5 χρόνια τώρα: κουμπάροι, ομόλογα, Ζαχόπουλος, Βατοπέδι, Βουλγαράκης και τόσα άλλα...
Αυτοί που εβδελύττοντο την διαπλοκή και την κλεψιά, αποδεικνύονται τιμητές τους...
Συγχαρητήρια!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial