Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

αυτο που δειχνουν οι παρακατω φωτο ειναι απο μονες τους αιτια να συνεχιστουν οι διαδληωσεις

Αστυνομικοί πυροβόλησαν για εκφοβισμό σε κατοικημένη περιοχή


Αστυνομικοί πυροβόλησαν για εκφοβισμό σε κατοικημένη περιοχή

9 Δεκεμβρίου 2008, 20:36


Αναστάτωση και οργή στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ έχει προκαλέσει η αψυχολόγητη- για μια ακόμη φορά- κίνηση αστυνομικών της ομάδας «Ζ», οι οποίοι πυροβόλησαν με πραγματικά πυρά για εκφοβισμό, κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο Παλιό Φάληρο.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα ομάδα 100 ατόμων επιτέθηκε με πέτρες και ξύλα εναντίον ανδρών της ομάδας «Ζ» στη συμβολή των οδών Αμφιθέας και Αχιλλέως .

Στη φωτογραφία που βλέπετε φαίνεται καθαρά ένας αστυνομικός να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό, χωρίς να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με μάρτυρες ακούστηκαν περισσότεροι από 10 πυροβολισμοί και αυτή την ώρα τρείς αστυνομικοί έχουν επιστρέψει στο κέντρο της Άμεσης Δράσης για να γίνει βαλλιστική εξέταση στα όπλα τους.

Δύο αστυνομικοί παραδέχτηκαν ότι πυροβόλησαν στον αέρα διότι, κατά τους ισχυρισμούς τους, εγκλωβίστηκαν από τους νεαρούς και δεν είχαν άλλο τρόπο διαφυγής.

Οι κάλυκες που έχουν βρεθεί στο σημείο είναι από 45αρι όπλο, ενώ οι αστυνομικοί έχουν 9αρια. Ωστόσο αρκετοί είναι εκείνοι που δεν έχουν αλλάξει τα όπλα τους.




σχολιο
ολα αυτα γινονται επειδη σαββατο βραδυ ριξανε οι μπατσοι
κ σημερα για να σταματησουν τις διαδηλωσεις ριχνουν παλι;
ξεραμε οτι δεν εχετε μυαλο αλλα σημερα αποδυκνυεται οτι ειστε
εντελως κρετινοι

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial