Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ;

Τι μπορει να κρυβει η αυριανη (σημερα)συγκληση του συμβουλιου πολιτικων αρχηγων;
Τι θα προσπαθησιε να κερδισιε ο Καραμανλης απο αυτο;
Το πιθανοτερο ειναι να ζητησει πρωτα(στον προλογο)να συμβαλλουν για να σταματησει η βια που ξεσπασε απο το βραδυ του Σαββατου. Λογικα οι πολιτικοι αρχηγοι θα δεχτουν.
Μόλις λοιπον δεχτουν θα περασουν οι, της κυβερνησης στο κυριως πιατο. Θα ζητησουν να στηριξουν τα κομματα τα οποια επιχειρησιακα σχειδα της αστυνομιας για αρση των επεισιδιων. Τα κομματα εκει θα ερθουν οντως σε δυσκολη θεση αλλα δε θα μπορεσουν να κανουν πισω μιας κ πιο πριν συμφωνησαν να συμβαλλουν στην αρση των επεισιδιων.
Αν η κυβερνηση αυριο παρει το οκευ απο τα κομματα για κοινη αντιμετωπιση της πολτικης κρισης , θα προβει αμεσως(απο μεθ αυριο το πιο πιθανο)σε μια ανελεητη εκρηξη καταστολης (που πολυ πιθανο κ με τα ΜΑΤαυπνα επι 3ημερου να οδηγησει κ σε νεο φονικο). Απο τη στιγμη ομως που η ΝΔ θα εχει την δεσμευση των κομματων να την στηριξουν δε θα ανυσηχησει ιδιαιτερα για το οποιο πολιτκο κοστος θα εχει μια φασιστικου τυπου καταστολη των επεισοδιων κ τα κομματα δε θα μπορουν να αντιδρασουν σε μια ακρατη τρομοκρατια των ΜΑΤ μιας κ θα εχουν υπογραψει πιο το συμφωνο κοινης αντιμετωπισης των επεισοδειων.
Αν ολα αυτα συμβουν, (απο αυριο χαραματα λογικα κ θα ενταθουν μεθαυριο Τεταρτη)η ΝΔ αλλα κ τα ολα τα κομματα θα περασουν στην ιστορια ως η πιο φασιστικη παρεα που περασε ποτε απο την Ελλαδα.
Στη συνειδηση του κοσμου θα εχουν ααποτυχει πληρως αφου απο το Σαββατο το βραδυ κανεις στην Ελλαδα δεν εμπιστευεται πλεον ουτε τα κομματα ουτε τους πολιτκους.
Ακομα και αν κατασταλει αυτη η εξεγερση ειναι σιγουρο με μαθηματικη ακριβεια οτι μια νεα θα ερθει να την αντικαταστησει.
Γενια των 700ευρω(που στην ουσια ειναι 500), φορολογια, ακριβεια,χαμηλοι μισθοι,ανεργια(η μεγαλυτερη στην ευρωπη),κοστο ζωης(το μεγαλυτερο στην ευρωπη),αθωωση βατοπαιδων, συγκαλυψη Ζαχοπουλιαδας, φτωχεια.
Αυτη η εξεγερη δε θα σταματησει ουτε με συλληψεις, ουτε με δακρυγονα, ουτε ακομα ακομα με νεα φονικα κ τρομοκρατια, ισως καταλαγιασει για λιγο αλλα μια νεα θα ερθει να συμπληρωσει τα κενα που αυτη θα εχει αφησει.
Στην Ελλαδα αυτο που συμβαινει τις 3 τελευταιες μερες ειναι μερες οργης για λα τα παραπανω , η σπιθα της οργης πριν φουντωσει ηταν η δολοφονια του 16χρονου.Η πανελαδικη εκταση που πηραν τα επεισοδια (εξεγερση)δειχνει πως αυτα θα γινοταν ουτως η αλλως.
Πως να μην κανει καποιος επεισοδια οταν ξερει τα εξης
1-Δε θα βγει ποτε του στη συνταξη
2-Δουλευει για να περναει καλα μια κλικα σκυλαδων,δημοσιογραφων, πολιτικων κ αφεντικων
3-θα ναι καταδικασμενος για ολη του τη ζωη στην φτωχεια
Τα κομματα κ η κυβερνηση εχουν δυο επιλογες
η να δωσουν οτι χρωστανε στον λαο
η να παιξουν το χαρτι μιας ακομα σκληροτερης καταστολης
κ οπως ολα δειχνουν σκεφτονται να διαλεξουν το δευτερο
δε μενει να δουμε τι απαντηση θα παρουν απο τον λαο



2 σχόλια:

Ανώνυμοςείπε...

να πανε σπιτι τους ΟΛΟΙ..
ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ κ πολυ λιγοι για εμας..

Ανώνυμοςείπε...

αξιζουμε κατι καλυτερο

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial