Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ


Αυτη η εξεγερση που ειναι σε εξελιξη σε ολη την χωρα ανηκει μονο στον λαο κ στις δυναμεις που συμμετεχουν ενεργα σ αυτην. Αν καποιος ειναι λιγο προνοητικος ισως προβλεψει οτι καποιες αντιπολιτευομενες δυναμεις(συγκεκριμενα κομματα κ ακομα πιο συγκεκριμενα ενα κομμα)να θελησει να την καπηλευτει. Να μιλησει δηθεν για τον κακο Καραμανλη, για την κακη δεξια κλπ
Αυτο δεν σημαινει σε καμια περιπτωση πως αν ηταν οι ιδιοι στην κυβερνηση κ συνεβαινε το ιδιο περιστατικο δε θα λαμβανε χωρα η εξεγερση αυτη, στο μετρο κσ το βαθμο που συμβαινει αυτη την ωρα.
Η ελληνικη κοινωνια ειναι αρκετα ωριμη πλεον να αντιληφθει πως αλλοτριωσεις κ καπηλευσεις οπως αυτες που συνεβησαν στο ονομα του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 1973 δεν μπορουν να συμβουν αυτη τη στιγμη.
Η αλληλεγγυη ειναι ενα ανθρωπινο πραγμα. Υπηρε πολυ πριν την δημιουργια κομματων κ θα υπαρχει πολυ μετα την καταστροφη των κομματων.
Το να μιλας για το θανατο του παιδιου κ τα γεγονοτα που συμβαινουν τωρα σ εολη την χωρα, απο ανθρωπους που πονανε για το θανατο ενος συνανθρωπου μας που ουτε καν τον γνωριζαν (κ ισως να μην τυγχανε να τον γνωρισουν ποτε)ειναι πραξη συμπαραστασης χωρις να περιμενεις καποιο οφελος, κομματικο,οικονομνικο κλπ.
Το πραττεις επειδη το πιστευεις κ επειδη νιωθεις την αναγκη να το κανεις.
Αυτη την βραδια δεν χωρανε κομματικα συμφεροντα.
Η οποια πολιτικη υπεραξια παει να βγει στο ονομα ή στο αιμα αυτου του παιδιου αποτελει πραξη εφααμιλλη αυτης της δολοφονιας(ισως κ χειροτερη)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial