Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΩΝΣΜΑ

15/12/2008

Η αιώνια ηλιθιότητα και οι θεωρίες συνομωσίας .

-
Το βασικό επιχείρημα των . . . φίλων της κυβέρνησης , του Πασόκ , του ΚΚΕ , του Σύριζα (εν μέρη) του ΛΑΟΣ του πολιτικού κατεστημένου και της . . . τάξης -ασφάλειας- και ηθικής (ή αλλιώς υποχείρια της κυβερνητικής προπαγάνδας ή βλαμμένων βολεμένων ή στρουμφ με πλάσμα τηλεόραση) λέει το εξής :

"Υπάρχει σχέδιο αποσταθεροποίησης του πολιτικού συστήματος από ξένα κέντρα συνεργαζόμενα με εγχώρια κανάλια εξουσίας και παραεξουσίας"

Βαφτίζουν χιλιάδες πιτσιρίκια "κουκουλοφόρους" ,

Παρουσιάζουν τα μαγαζιά του κέντρου ως φτωχά μικροαστικά μαγαζάκια (δηλαδή δεν είναι ασφαλισμένα?) ,

Μάλιστα έφτασαν στο (παρανοικό πλέον) σημείο να παρουσιάζουν τις εκτενείς αναφορές του ξένου τύπου (λες και τέτοιου είδους κινητοποιήσεις ήταν κάτι φυσιολογικό που ο ξένος τύπος δεν έπρεπε να ασχοληθεί) ως ένα καλά παγκόσμιο οργανωμένο σχέδιο για να πέσει ο Καραμανλής !!

Φτωχά , μικροαστικά , φοβισμένα μυαλουδάκια . . . μην τρέχετε να καλύψετε τα λάθη σας . Δεν κρύβονται πια .

Ας αρχίσουμε από το τελευταίο , αυτό του ξένου τύπου και του δολοπλόκου σχεδίου που έχουν κατά του ΚΚ του β΄ .

Αρχικά παρατηρούμε πως οι εφημερίδες που βάλλουν κατά της κυβέρνησης (ή μήπως κατά του οικογενειακού μας πολιτικού συστήματος) είναι κυρίως από Γαλλία , Αγγλία , Γερμανία και Βέλγιο .

Αυτοί είναι οι δολοπλόκοι . Να τους αναλύσουμε λοιπόν .

Ο Σαρκοζύ είναι ο πρώτος :

Έδωσε εν λευκώ στήριξη στον ΚΚ για Βουκουρέστι μετά από συμφωνία για αγορά εξοπλιστικών , ήρθε στη Αθήνα λίγο πολύ για να μας πει πόσο αγαπάει τη χώρα μας και τον ΚΚ τον β΄.

Η Μέρκελ είναι η δεύτερη :

Πήρε τον ΟΤΕ , πήρε τον Alpha , συνεργάζεται με το τελευταίο μονοπώλιο της χώρας τη ΔΕΗ (RWE) και το πιο σημαντικό ότι λέει η Γερμανία στις συνεδριάσεις της ΕΕ ο ΚΚ πάει πάντα πάσο .

Ο Μπράουν είναι ο τρίτος :

Δεν πήρε τίποτα χοντρό μέχρι τώρα εκτός από αυτά που παίρνει χρόνια τώρα αλλά αν υποθέσω πως όλα αυτά τα κάνει ο Μπράουν τότε αυτή τη στιγμή η Barclays και η HSBC να μετονομαστούν αμέσως σε γιάφκες και να πάει αμέσως ο Τσιατούρας για επιτόπου ανακρίσεις .

Τέλος η γιάφκα των Βρυξελών (το Βέλγιο) να σταματήσει να εμπαίζει με τους νοήμονες Νεοέλληνες πολίτες γιατί η ανέχεια έχει και τα όριά της . Θα πάμε και θα τους πάρουμε τα σώβρακα των παλιοφλώρων Βέλγων όπως και την κόκκινη Μηλιά .

Έχει κι άλλα όμως η προπαγάνδα των βολεμένων .

Μια από αυτές έχει να κάνει με την ανυπόταχτη γενιά των 15άρηδων και τους πατρόνους τους που τους καθοδηγούν να τα σπάνε .

Αυτή η επιχειρηματολογία βρίσκει ευήκοα ώτα για έναν και μόνο λόγο .

Είναι η τέλεια δικαιολογία για να μην σηκωθούν από τους καναπέδες τους οι βολεμένοι γονείς τους . Κρίμα , άλλη μια γενιά πήγε στράφι . Τώρα μόνο η γενιά από το 80 και μετά μπορεί να κάνει τη διαφορά .

Από την άλλη βέβαια τους δίνουν και πάτημα οι προβοκάτορες , ασφαλίτες , χρυσαυγίτες αυτής της χώρας που πάντα (και μη μου πείτε όχι) ευδοκιμούσαν σε αυτό το τόπο .

Τι να πω ρε παιδιά ?

Αφού ακόμα και τώρα δεν καταλαβαίνουν ότι το σύστημα που δόμησαν τόσα και τόσα χρόνια δεν εμπνέει καμία μα καμία εμπιστοσύνη .

Αφού ακόμα και τώρα δεν καταλαβαίνουν ότι το σύστημα παράγει διαφθορά , ατιμωρησία και ανισονομία .

Αφού ακόμα και τώρα δεν καταλαβαίνουν ότι οποιαδήποτε λέξη βγαίνει από το στόμα τους για τους ακροατές τους είναι εξ ορισμού ή ψέμα ή το λιγότερο λέξη σκοπιμότητας .

Αφού ακόμα και τώρα δεν καταλαβαίνουν ότι ήδη χρεοκοπήσαμε και δεν χρειάζεται να περιμένουμε τα credit defaults swaps να μας το κάνουν λιανά .

Τι να πω ?

Οι ξένες εφημερίδες φταίνε που μας εγκαλούν ΕΜΑΣ ΤΟ ΛΑΟ που συντηρούμε τόσα χρόνια τους ίδιους και τους ίδιους στο τιμόνι της χώρας .

Αφού έτσι σας αρέσει έτσι πρέπει και να είναι . . .

ANATYPOSI APO TO
GREEK POLITICAL REVIEW
-

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial