Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ


Η οργή ξεχύλισε
Ενάμιση χρόνο από τον θάνατο του Τόνυ, του Νιγηριαμού μετανάστη, στην Καλαμαριά, συνέβη ένα ακόμα περιστατικό δολοφονίας από αστυνομικούς Η δολοφονία ενός παιδιού, του Αλέξη, στα Εξάρχεια..
Το σύγχρονο κράτος επιτίθεται οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά στον λαό και ΣΚΟΤΩΝΕΙ όποιον τολμήσει να το αμφισβητήσει.
Το κράτος ακόμα και αυτή τη στιγμή αρνείται να αντιληφθεί τα συμπτώματα του σαθρού και νοσηρού οικοδομήματος που έχει δημιουργήσει. Ένα οικοδόμημα που σπααρασσόμενο από οικονομικά και πολιτικά σκάνδαλα,, καταφεύγει για την επιβίωσή του στην καταστολή.
Ο πριορισμός των εξαγγελιών της κυβέρνησης στην αποκατάσταση των πληγέντων, καταδεικνύουν την μέθοδο που έχει επιλεχθεί για την “εκτόνωση”. Δεν πρόκειται για φυσική καταστροφή. Και αν η κυβέρνηση προσπαθεί να παραπλανήσει, ο λαός αντιλαμβάνεται, συνειδητοποεί βαθιά, τις εκφάνσεις αυτής της εξέγερσης, αυτης της συσσωρευμένης οργής που έχουν δημιουργήσει τα οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά αδιέξοδα.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ, ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
Σύλλογος ενεργών πολιτών Καλαμαριάς «ΔΙΕΞΟΔΟΣ»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial