Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

http://aegaio.blogspot.com/2008/12/blog-post_5512.html



ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...


Στα όρια της κατάθλιψης και της ψυχολογικής κατάρρευσης βρίσκεται σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο Κώστας Καραμανλής. Τις τελευταίες ημέρες σε συζητήσεις που έχει με τους στενότερους συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου, δεν κρύβει τους προβληματισμούς του για την πολιτική του πορεία, τονίζοντας προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν πρόκειται να φύγει με την αξιοπιστία του στο ναδίρ της πολιτικής βαθμολογίας. Ωστόσο, έχει αντιληφθεί ότι η έρχεται το πολιτικό του τέλος, απλά ελπίζει ότι σε βάθος χρόνου μέχρι να γίνουν οι εκλογές, μπορεί να μαζέψει την κατάσταση. Ο Κώστας Καραμανλής σήμερα επέστρεψε μετά την συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής στη Ραφήνα, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, καθώς εκτός από τα τελευταία γεγονότα ήρθε και η δημοσκόπηση της MRB, για να επιβεβαιώσει ότι το κλίμα στην κοινωνία αναστρέφεται πολύ δύσκολα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός, ο οποίος κοιμάται πολύ λίγες ώρες, τις τελευταίες ημέρες, προσπαθώντας να καλύψει την πολιτική του μοναξιά, συζητά στο τηλέφωνο με τον Γ. Σουφλιά, τον Προκόπη Παυλόπουλο, την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Β. Μεϊμαράκη, ενώ έχει πλήρως αποξενωθεί από τους άλλους υπουργούς. Την ίδια στιγμή η Ντόρα Μπακογιάννη αλλά και ο Γ. Σουφλιάς δεν κρύβουν τους προβληματισμούς του για το μέλλον του Καραμανλή, ενώ βλέπουν σαν... ξερολούκουμο τον Προκόπη Παυλόπουλο, τον οποίο κατηγορούν για αστοχία χειρισμών. Το μαγαζί φαίνεται ότι έχει διαλυθεί...


SXOLIO
Aπο αυτο εδω το μπλογκ αναφερθηκε απο το Σαββατο το βραδυ
πως μετα τη δολοφονια του 16χρονου το ποτηρι ξεχειλισε κ πλεον τα κομματα δεν παιζουν κανα ρολο.
το παραπανω ποστ αν ειναι αληθεια -που κατα πασα πιθασνοτητα ειναι πολυ πιθαον αν συμβαινει κατι τετοιο ερχετε να επιβεβαιωσει εν μερει την εκτιμηση μας.
Τις τελευταιες μερες βγαινουν τα κομματα να πουν τη γνωμη τους για το φονικο, μα...κανεις δεν νοιαζεται πλεον τι θα πουν τα κομματα.
Ας επανερθουμε στο παραπανω ποστ,
αυτο που δεν καταλαβαινουν στην ΝΔ οι δελφινοι ειναι πως...δε θα φυει ο Καραμανλης αλλα ολοι τους.
Δεν καταλαβαινουν πως ο λαος δεν θεωρει ενοχο τον Καραμανλη η τον Παυλοπουλο μα ολους τους.
Ο λαος δεν θεωρει ενοχη την ΝΔ μα αν οχι ολα τα κομματα , τουλαχιστον τα δυο μεγαλα και πως το ποιος θα διαδεχθει τον πρωθυπουργο στην ηγεσια του κομματος δεν θα ενδιαφερει ουτε καν τους ιστορικους του μελλοντος.
Παντως η παραπανω κατασταση ελλοχευει ενα κινδυνο καποιος απο το μαγαζακι της ΝΔ να θεωρησει τονε αυτο του ...Βοναπαρτη κ να αρπαξει το κενο εξουσιας στο κομμα κ στη κυβερνηση κ να διαταξει λυσεις που θα οδηγησουνσ ε σφαγη(βλεπε σεναρια εξοδου του στρατου στους δρομους κλπ)
Αλλα απο την αλλη αυτο που φοβουνται κ οι ιδιοι αυτη τη στιγμη μποριε να ειναι οσ τρατος , μιας και αυτος αποτελειτε απο φανταρους που τα εχουν παρει στο κρανιο με τη φτωχεια των γονιων τους κ το μαυρο μελλον των ιδιων οποτε κανεις δεν ξερει πως θα αντιδρασει ενας φανταρος ενοπλος στους δρομους.
Η αλλαζονεια των προηγουμενων δεκαετιων τους οδηγησε στο σημειο να πουνε "την πατησαμε"
ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ, παντως εδω που τα λεμε
αντι να ειναι σε ασχημη ψυχολογικη επειδη πεθανε ενα παιδι, ο Καραμανλης τα εβαψε μαυρα επειδη νιωθει να χανει το μαγαζακι του θειου του μεσα απο τα χερια του. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial