Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

ΛΑΜΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Παρατηρήσεις, προτάσεις, συνεργασίες, τυχόν ενοχλήσεις από αναρτήσεις τα περιμένουμε στη διεύθυνση: lamianews@gmail.com

10 Δεκ 2008

Τους ξεφτίλησαν όλους. Γιατί;

Προς ανησυχούντες και μη Λαμιώτες εμπόρους, επαγγελματίες και νοικοκυραίους.
Ανακοίνωση
(το ξεκινήσαμε έτσι για να προσδώσουμε κύρος)
Όλα αυτά τα σενάρια που ενίσχυσαν με το τρόπο τους οι ένστολες δυνάμεις και οι άρχοντες της περιοχής φαίνεται να καταλήγουν σε αληθινό σενάριο επιστημονικής φαντασίας, κοινώς σ' ένα μεγάλο φιάσκο ή μια μεγάλη ξεφτίλα.
Η πλατεία Λαού περικυκλωμένη από διμοιρίες των ΜΑΤ και δεν υπάρχει κανείς παρά μόνο κάποιοι πολίτες που τους κάνουν στην κυριολεξία "πλάκα".
Όλοι έπεσαν θύματα ένος φαντασιόπληκτου μικρού ο οποίος μετέφερε το φανταστικό γεγονός στους δικούς του, οι δικοί του στους γνωστούς τους και οι γνωστοί του στους άρχοντες.
Σήμερα από το πρωί τα ίδια σχεδόν σενάρια αλλά με διαφορετικές εκδοχές, κυκλοφορούν και στις πόλεις της Χαλκίδας, της Θήβας, της Λιβαδιάς και της Λαμίας.
Το τελευταίο σενάριο προέβλεπε ότι ένα καράβι με "εισαγόμενους", Ιταλούς αναρχικούς και τρομοκράτες έφτασε στην Πάτρα και σε λίγες ώρες θα κατέκλυζαν τη Στερεά Ελλάδα όπου θα παρέδιδαν στην πυρά πόλεις και χωριά.
Από το μεσημέρι παίρνουμε email και σχόλια με απαράδεκτο περιεχόμενο γι' αυτόυς που ήθελαν να διοργανώσουν την εκδήλωση στην πλ. Λαού και τα οποία φυσικά δεν δημοσιεύουμε για το καλό όλων μας.
Μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι αφού, ούτε η προγραμματισμένη συγκέντρωση δεν έγινε, ούτε πρόκειται να γίνει, ούτε βέβαια τίποτα από τα όσα σενάρια κυκλοφόρησαν για την σημερινή μέρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial