Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2008

ΟΙ BLOGGERS ΑΝΑΛΥΟΥΝ


ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

http://greekpoliticalreview.blogspot.com/2008/12/blog-post_1793.html
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΗΦΑΙΛΕΣ Κ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ
ΜΠΛΟΓΚΕΡΌσο πιο ψύχραιμα γίνεται . . . που δεν γίνεται .

-
Τώρα να αρχίσω κι εγώ τις αναλύσεις δεν πρόκειται .

Θα πάρω θέση γρήγορα γρήγορα και φεύγω γιατί το πολύ blogging καίει κύτταρα απ' ότι βλέπω στους σχολιασμούς πολλών blogs .

Λοιπόν αρχικά όποιος μιλάει για θεωρίες συνωμοσίας , ξένους δάκτυλους , αγωγούς και άλλες κουταμάρες να πάρει κανένα dvd του James Bond να ξεκαυλώσει .

Αυτός ο Παυλόπουλος είναι ένας άξεστος ηθοποιός υποκριτής και θέλει ντομάτες .

Ο άλλος ο Μακεδονίας-Θράκης θέλει κάτι άλλο χειρότερο , στο μπουντρούμι κατευθείαν , γιατί (είχε το θράσος) να πει σε δελτίο των οκτώ πως ο σκατομαλάκας ειδικός φρουρός που σκότωσε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο είχε προσληφθεί από τη προηγούμενη κυβέρνηση άρα ευθύνη η ΝΔ δεν έχει .

Τι να τον κάνεις αυτόν τώρα ??

Εγώ το μόνο που θέλω να πω με μεγάλη επιφυλακτικότητα και βάση παλιότερων εμπειριών είναι πως τα χθεσινά έκτροπα έγιναν από τρεις ομάδες ανθρώπων (αν και το να τσουβαλιάζεις σε κατηγορίες ανθρώπους είναι επικίνδυνο) :

1) Τους ανθρώπους που πιστεύουν στην ένοπλη πάλη ("αντιεξουσιαστές" κτλ) οι οποίοι στόχευαν τράπεζες , πολυεθνικές και κρατικά κτίρια , όλα σύμβολα της παρακμής του κράτους μας .

2) Τους προβοκάτορες που στόχο είχαν να δυναμιτίσουν το φοβικό σύνδρομο των πολιτών ούτως ώστε πρώτων να στρέψουν την κοινή γνώμη εκεί που τους συμφέρει και δεύτερον να τους αναγκάσουν να μην διαδηλώσουν ειρηνικά σήμερα και αύριο .

3) Και τους απλούς κλέφτες που βρήκαν ευκαιρία να πάρουν κανένα Nokia για να το πουλήσουν αύριο .

Τα παιδιά που στόχευαν τράπεζες και κτίρια που συμβολίζουν κρατική κλεψιά ΔΕΝ ήταν οι γνωστοί - άγνωστοι . Ήταν πολλοί περισσότεροι και πολύ πιο οργανωμένοι (λόγω τεχνολογίας πλέον κι όχι λόγω ξένων δάκτυλων και κωλοδάκτυλων) και έδρασαν ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΆ με σκοπό την διαμαρτυρία (ΝΑΙ διαμαρτυρία και μη μου πει κανείς ότι δεν δικαιούνται να καίνε τράπεζες γιατί ούτε οι τράπεζες δικαιούνται να τους κλέβουν κι όμως τους κλέβουν γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια την νομοθεσία του ευνομούμενου κράτους που τόσο υπερασπίζονται τώρα οι υποκριτές) .

Άκου ευνομούμενο κράτος η Ελλάδα ...

Κοινωνιολογικές αναλύσεις χωράνε πολλές , να δώσω άδικο και να κατηγορήσω τα παιδιά του αντιεξουσιαστικού χώρου αποκλείεται όμως γιατί πολύ απλά έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται όπως διαμαρτύρονται αφού οποιουδήποτε άλλου είδους διαμαρτυρία έχει γίνει , πολύ απλά , δεν ακούγεται από τους κλέφτες της βουλής (συνειδητά μικρό το Β) .

Υ.Γ :
Η φωτογραφία είναι από εχθές ... δυο 24ωρα μετά την δολοφονία του Αλέξη , πιστεύετε πως αυτοί δεν είναι ικανοί να κάψουν μαγαζί μικροαστού για να κρύψουν τις ευθύνες τους ??
-

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial