Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Δολοφόνησαν τον GREGORY (Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος)

ΑΝΑΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΦΗΒΟΣ




Δολοφόνησαν τον GREGORY (Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος)

Είμαστε μέχρι πέρυσι συμμαθητές και όλοι τον φωνάζαμε Gregory.

Ήταν εξαιρετικά καλό παιδί.

Είχε το θάρρος της γνώμης του που την υπερασπιζόταν με μαγκιά και πάθος. Από πολύ νωρίς είχε διαμορφώσει ιδεολογική ταυτότητα και είχε άποψη για την κοινωνία μας. Αυτές τις απόψεις στήριζε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μας!!!!

Δυστυχώς η ζωή είναι απρόβλεπτη και επιφύλασσε κάτι πολύ σκληρό για τον Gregory και την οικογένειά του. Χτες το βράδυ πυροβολήθηκε από έναν μπάτσο επειδή αυτός δεν άντεξε ότι του είπαν ότι είναι μπάτσος και στην λεκτική διαμάχη απάντησε με το όπλο του.

«Αίσχος», είναι η μόνη λέξη που μπορεί να περιγράψει αυτήν την κατάσταση που επικρατεί. Δεν υπάρχει καθόλου έλεγχος πια και η αστυνομία δρα ελεύθερα χωρίς περιορισμούς και φοβίες.

Μετά την υπόθεση «πράσινα παπούτσια - ζαρντινιέρα» και την εξέλιξη εκείνης της υπόθεσης στη Θεσσαλονίκη ήταν επόμενο να έχουμε θύμα. Δυστυχώς ένα αξιόλογο γνωστό μου παιδί.

Μόλις άκουσα σήμερα το πρωί για το συμβάν και το επίθετο ψέλλισα “Ο Gregory είναι…”. Στην συνέχεια έμαθα το μικρό όνομα και τηλεφώνησα σε έναν φίλο από το σχολείο και μου τα επαλήθευσε. Ήταν χτες βράδυ στο νοσοκομείο.

Τούτο το πρωινό ήταν ένα από το χειρότερα που είχα ποτέ μου. Από την στιγμή που το έμαθα θόλωσα και έλεγα για ώρες: “ Ο Gregory νεκρός; ”

Ένα 15άχρονο αμούστακο παιδί ήταν και του πήραν την καρδιά οι δολοφόνοι, τα κτήνη, τα γουρούνια.

1 σχόλια:

Ανώνυμοςείπε...

ΟΛΗ Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ 15ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΑΔΙΚΑ
"ΒΡΕΘΕΙΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ 13ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΩΚΡΑΤΗΣ"
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ GREGORY (Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο)

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial