Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΔΙΑΦΘΟΡΑ



Πριν απο καιρο ειχαμε αναφερθει στην διαφθορα λεγοντας πως η μεγαλυτερη εστια διαφθορας στην χωρα βρισκεται στους Δημους. Και σημερα διαβαζουμε στο ΕΘΝΟΣ πως οι πολεοδομιες, οι οποιες ειναι στην δικαιοδοσια των Δημων, μαζι με νοσοκομεια κ εφοριες ειναι στην κορυφη τηξς απατης κ της διαφθορας στην χωρα.
Οι πολεοδομουληδες λοιπον μαζι με τους αντιδημαρχους τεχνικων εργων κ λοιπους συνεργατες , κοβουν κ ραβουν μεσα στους δημους...
το ρεποταζ μιλαει για εκρηξη της μιζας κ του γρηγοροσημου μεσα στο 2008, συγκεκριμενα αναφερει για 750 ευρω που βγηκαν απο τις τσεπες των ελληνων κ πηγαν σε μιζες.
Ποιοι δουλευουν σε αυτες τις υπηρεσιες που απορροφαν τα εκατομυρι απο μιζες;
Στα ιατρεια δουλευον γιατροι-ξερεται αυτοι οι προκομενοι που οταν παρουν πτυχιο η γειτονια τους λεει "μπραβο εγινες ανθρωπος στην κοινωνια"
Στην πολεοδομια, πολιτικοι μηχανικοι,αρχιτεκτονες κλπ-παλι αξιοι κ σπουδαγμενοι
Στην εφοριες φοροτεχνικοι, λογιστεςκλπ-παλι με πτυχιουχοι.
Τα παραπανω ας τα συγκρατησουν καποιοι αφελεις συμπολιτες μας στο μυαλο τους, που θεωρουν τους πασης φυσεως σπουδαγμενους κ πτυχιουχους ως αξιοιυς κ ικανους, κ τον καθε αγραμματο ως ενα τιποτενια ανθρωπακι αξιο καταδικης του σε αιωνια φτωχεια.
Τη στιγμη που οι ανειδικευτοι εργατες,ξερεται Αυτοι οι μαλακες που ειναιαπο τους μονους που δουλευουν στην χωρα, παιρνουν 500-600 ευρω, καποιοι αλλοι , πτυχιουχοι , χωμενοι σε θεσεις με καλο μισθο, ανω του χιλιαρικου, τσεπωνουν κ απο μιζες αλλα τοσα μαυρα φραγκακια.
Υπαρχουν δυο ελλαδες αυτη την στιγμη.
Αυτοι που δουλευουν
κ
αυτοι που τρωνε
καποια στιγμη αυτοι που δουλευουν θα πρεπει να διωξουν απο την χωρα αυτους που τρωνε
για την ωρα εγκαταλειπουν την χωρα μονο αυτοι που δουλευουν.
υγ1-Απορω τι το καλο βρισκουν σ αυτο εδω το μπουρδελο οι ξενοι μεταναστες κ ερχονται εδω, τη στιγμη που σε μια ευρωπαικη χωρα θα πληρωνοντουσαν πολυ καλυτερα, θα δουλευαν πολυ λιγοτερο κ θα χαν πιο πολλες ευκαιριες ανελιξης του.
υγ2-οπου ακουτε για μεσογειακο ταπερμαντο να φασνταζεσται, μιζες απο τη μια κ εκμεταλλευση απο την αλλη.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial