Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟυ ΡΟΥΦΙΑΝΙΝΟ ΣΗΜΕΡΑ










H γιορτουλα του Αγ Βαλεντινου , η χαρα των παντρεμενακηδων, των ηλιθιων, των ζευγεαρολαγνων και των αφελων.
Η αφελεια του να γιθορταζεις τον Αγιο Βαλεντινο, την γιορτη της αγαπης , στην ουσια ειναι η προσφορα σου στο εμποριο, η ενισχυη σου στην εξουσια του χρηματος, μιας κ ξοδευεσαι για να παρεις ολα αυτα τα δωρα που θα χαρισεις στην ρουφιανα-ρουφιανο γκομενα-γκομενο σου βιωνοντας την ψευδαισθηση του να χαρειτε την συγκεκριμενη μερα χωρις κανενα απολυτος λογο.
Τι σημαινει η 14η του Φλεβαρη;
Ειναι η μερα της αγαπης.
Σημερα θα περπαταμε ολοι αγκαλια , θα προσπερναμε τους αστεγους, σαν να μην υπαρχουν; Θα ξενερωνουμε με τους φτωχους κ τους απολυμενους; Θα εχουμε μαζι μας παλουκια απο καουτσουκ να χτυπαμε οποιος δεν εχει γκομενα; Αυτο ειναι η 14η του Φλεβαρη;
Οσο κ να μη το παραδεχεται κανεις, οταν γιορταζεις αυτη την μερα, τοτε ναι, ειναι σαν να κυκλοφορεις με ενα γκλομπ κ να κοπανας οποιον δεν εχει ερωτευτει. Το γκλομπ σου ειναι η χαρα που νιωθεις. Οι γκλομπιες σου ειναι τα φιια που ανταλασεται ολοι σε στασεις λεωφορειων κ σε μπαρακια. Η μπατσιλα των ερωτευμενων ειναι πολυ χειροτερη αποα υτη των ΜΑΤ κ των ΕΚΑΜ, γιατι καταστελλει κ καταδικαζει με προσχημα την αγαπη και τον ερωτα.
Οι ερωτευμενοι σπερνουν το μισος με οχημα την αγαπη. Σπερνουν τον ρατσισμο με οχημα την ικαλοσυνη. Σπερνουν τον φασισμο με οχημα την αγαθοτητα.
Οι ερωτευμενοι ειανι υποκριτες. Οι φασιστες κ οι μπατσοι παλι οχι.
Προτιμω την καταστολη της αστυνομιας αο αυτη των ερωτευμενων. Η αστυνομια σε χτυπαει κ σε βριζει, οι ερωτευμενοι παλι σε χτυπανε κ σου λενε γλυκολογα.
Εγω, ατη τη μερα θα κλειδωσω τον ερωτα μου σε μια σοφιτα, μετα θα κλειδωθω κ γω σε ενα υπονομο και θα πεταξω τα κλειδια οσο πιο μακρια γινεται, στο μερος οπου δεν εχει πατησει ακομα ανθρωπου ποδι.
Οι υπολοιποι ζηστε το τριτο ραιχ υπο μορφη αγαπης
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ
ΥΓ1-Παραθετω φωτογραφικο υλικο απο την ιως πιο ενδιαφερουσα επειτειο του Αγιου Βαλεντινου ιστορικα , τοτες που ο ασημος ακομα Αλ Καπονε εξαπολυσε ενα λουτρο αιματος στην μαχη με την ιρλανδικη μαφια του Σικαγου για το ποιος θα κερδισει τον ελεγχο της πολης.
ΥΓ2-Αν ζουσατε την μερα εκεινη στο Σικαγο, θα ειχατε καιθρο για ερωτες
ΥΓ3-Επειδη υπαρχουν κ ηλιθιοι μια επισημανση, οταν λεω πως θα κλειδωσω τον ερωτα μου σε σοφιτα κ θα κλειδωθω κ εγω σε εναν υπονομο μην αρχισεται να ψαχνεται ολο το αποχετευτικο συστημα της πολης για να με βρειτε, το πιο πιθανο ειναι να περασω την νυχτα σε κανα μπαρακι πινωντας ξυδια(αλλωστε υπαρχει χειροτερος υπονομος αυτη την μερα απο ενα μπαρακι με ερωτευμενους;)

1 σχόλια:

Ανώνυμοςείπε...

symfwnw 100% mazi sou file
h giorth ths hlithiothtas!
o kathe malakas pu keratwnei,apistei tis ypoloipes meres tu xronou,twra bgainei me thn forada tou pu pipwnei ton kathe malaka pu ths thn peftei akoma k an einai pantremenh k 'giortazoun ton erwta'

den mporw ayth thn diproswpia apo ta ypokritika skoupidia

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial