Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Για χαζούς μας περνάνε;


Αν δεν μπορειτε να ανυπομονειτε για την Σαββατιατικη αναρτηση του blog SAMURAI σχετικα με την κατασταση που επικρατει στις υπηρεσιες κ στην διαχειριση του Δημου Καλαμαριας απο την παρουσα δημοτικη αρχη, παρτε μια αναντυπωμενη μικρη γευση απο το μπλογκ της ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Για χαζούς μας περνάνε;

Μετά από σειρά τηλεφωνικών συνομιλιών και επιστολών οι οποίες δεν οδήγησαν πουθενά, καταθέσαμε ιδιοχείρως την περασμένη εβδομάδα αίτηση για χώρο εκδηλώσεων μέσω του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμαριάς. Μάλιστα μας διαβεβαίωσαν ότι η κράτηση για τον χώρο και την ημερομηνία που ζητήσαμε είναι απολύτως εφικτή.

Όταν επικοινωνήσαμε μερικές μέρες αργότερα με τον υπεύθυνο, πληροφορηθήκαμε ότι δεν υπάρχει πουθενά η αίτησή μας -με άλλα λόγια "χάθηκε" ή "δεν έγινε ποτέ"- και πρέπει να κατατεθεί από την αρχή. Υπάρχει κάποιο νόημα; Οι αιτήσεις προς την ΔΕΤΠΑΚ πάσχουν από σαφή έλλειψη προσανατολισμού.

Επιπλέον, ενώ αρχικά γνωρίζαμε ότι το κόστος ανέρχεται στα 50 ευρώ για τα έξοδα καθαρισμού της αίθουσας, αυτό αυξήθηκε στα 100, επειδή -όπως μας είπαν- είμαστε κάποιο είδος "συλλόγου". Η ανοδική πορεία συνεχίστηκε και τώρα χρειάζεται να καταβάλουμε 180 ευρώ συν ΦΠΑ, χωρίς καν να ξέρουμε το γιατί (από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου). Τελικά η οικονομική κρίση είναι χειρότερη απ' ότι νομίζαμε. Κι ο πληθωρισμός. Και τα μυαλά στα κάγκελα.

Δεν ξέρω αν προσπαθούν να μας σαμποτάρουν ή αν απλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Με τέτοιες μικρότητες πάντως δεν πρόκειται να καταφέρουν απολύτως τίποτα.


Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια.

Εσείς ως πότε θα κρύβεστε;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial