Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

K.KOYNEBA :NA ΜΗΝ ΣΚΥΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ



Αποστολή με email


«Να μην σκύψει κανείς το κεφάλι». Αυτό είναι το μήνυμα που αποστέλλει η Κωνσταντίνα Κούνεβα, δια στόματος της ψυχιάτρου της, Κατερίνας Μάτσα. Παρακολουθήστε τη συνέντευξη της τελευταίας στο tvxs.gr.

Η Κατερίνα Μάτσα μεταφέρει την εμπειρία της από τη συναναστροφή της με τη συνδικαλίστρια που έχει αναδειχθεί σε ένα από τα σύμβολα του εργατικού κινήματος. Χρειάστηκε, βέβαια, μία «άδικη, άνανδρη» δολοφονική επίθεση εναντίον της. «Ήταν μία επίθεση για να πεθάνει. Την υποχρέωσαν να καταπιεί το οξύ», αναφέρει ανάμεσα σε άλλα η ψυχίατρος, η οποία εκφράζει την πεποίθηση ότι η Κωνσταντίνα Κούνεβα «επέζησε χάρη στη δύναμή της».

Σήμερα, η κατάσταση της υγείας της είναι βελτιωμένη. Οι μεταμοσχεύσεις των ζωτικών της οργάνων έχουν αρχίσει με επιτυχία και επικρατεί αισιοδοξία ότι ιδίως χάρη στο «ψυχικό σθένος» το οποίο επιδεικνύει, εν τέλει, η υγεία της θα αποκατασταθεί σε μεγάλο βαθμό.

Μέσα από τη συνέντευξή της στο tvxs.gr, η Κατερίνα Μάτσα επισημαίνει το δυναμισμό του κινήματος αλληλεγγύης στην Κωνσταντίνα Κούνεβα, ζητά να αποδοθούν ευθύνες όσο ψηλά και αν βρίσκονται και διαπιστώνει ότι «πλέον, αυτά τα συνεργεία δεν μπορούν να κάνουν ό,τι έκαναν παλιά».
Η ΑΝΑΤΥΠΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ
TVXS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial