Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Mεσα στα80ς γυριστηκαν αρκετες ταινιες με θεμα ή φοντο την κομουνιστικη Ρωσια. Το Χολλυγουντ αν κ οντας αμερικανικο μεσα απο τις σκηνες που παρουσιαζε, εκρυβε ενα υφερπον θαυμασμο για την μακρινη κ "εχθρικη χωρα".
Στο Ροκυ 4 , οπου ο πρωτγωνιστης αναγκαζεται να παει να παλεψει στην Ρωσια , οι οροι αντιστραφηκαν προς χαριν του σεναριου κ της αμερικανικης κοινης γνωμης. Ο πανεξυπνος σεναριακα Σταλονε, βαζει στη θεση του φτωχου κ με λιγα μεσα γυμναζομενου μποξερ τον Αμερικανο κ στην θεση αυτου που χρησιμοποιει την τεχνολογια κ τις αρτιες γυμανστικες εγκαταστασεις τον Ρωσο μποξερ. Στην πργματικοτητα πιθανον να ισχυε το αναποδο. Στο ματι ομως του τηλεθεατη χτυπαει πιο ομορφα το να βλεπεις τον πρωταγωνιστη να χρησιμοποιει την φυση για την προπονηση του (κοσρμους απο δεντρα, ελκυθρα,τρεξιμο στο χιονι)κ τον κακο την κρατικη υπερσυγχρονη τεχνολογια.
Αντιθετα στο red heat τa πραγματα διδονται στην πραγματικη τους διασταση, ο ρωσος ειναι ο φτωχος μετ αλιγα μεσα κ ο αμερικανος ο ανετος. Μονο που το red heat γυριστηκε την εποχη που μεσουρανουσε η περεστροικα κ γινοταν πλεον πραξη το μαγωμα του ψυχρου πολεμου κ η προσσεγγιση των δυο χωρων
στις δυο ταινεις την διαφορα κανει κ η μουσικη
στο rocky4 κυριαρχει το hard rock soundtrack in the burning heart,μουσικη που στο κουπλε της θυμιζει ρωσια
δειτε παρακατω αγαπημενες σκηνες απο ΡΟΚΥ4 και RED HEAT.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial