Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Η ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ Κ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΑ ΣΗΜΑΝΟΥΝ Κ ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΟ ΤΟΥ

Mετα τα επεισοδια
την αυτο-λυπηση
το πριονισμα της κομματικης του καρεκλας απο επιδοξους δελφινους
ο Καραμανλης βγηκε κ παρουσιαστηκε ξανα ως μαγκας απειλωντας τους
διαδηλωτες, δικαιολογωντας τις αποψεις που τον θελουν να μην καταλαβε
τιποτα απο τον πολιτικο-κοινωνικο χαμο που εγινε
για το βατοπαιδι πανω κατω δηλωσε πως παραπλανηθηκε(α τον καημενο)
για την δολοφονια του Αλεξη την δικαιολογησε ως πραξη που
ξεφυγε το υπηρεσιακο οριο(αν ειναι δυνατον)
το αρθρο που μα ςπληροφορει ειναι
απο το μπλογκ
ασυνταχτος τυπος
κ το παραθετουμε αυτουσιο


Θλιβερός, λίγος και επικίνδυνος ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης των σκανδάλων και της καταστολής

Posted in Uncategorized on Δεκέμβριος 16, 2008 by asyntaxtostypos

Στην σημερινή ομιλία του στη ΚΟ της ΝΔ έφτασε στο σημείο να ταυτίσει τις τελευταίες κινητοποιήσεις με το μείζον πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας. Στοχοποίησε τις διαδηλώσεις και τους διαδηλωτές και είπε ότι το κράτος θα πατάξει τους βάνδαλους τους ταραξίες και τα ακραία στοιχεία. Δήλωσε συγκλονισμένος από το θάνατο του παιδιού. Δεν μίλησε για δολοφονία αλλά για πράξη που ξέφυγε από κάθε… υπηρεσιακό όριο. Ο ειδικός φρουρός είναι δράστης ενός θλιβερού γεγονkostas_karamanlis_greece_pm1ότος είπε. Δηλαδή αμετανόητος και απόλυτα ανόητος. Είπε δε ότι οι τελευταίοι πλήγωσαν την οικονομία και τον τουρισμό. Θα στηρίξει λέει τους νέους. Πως, δεν είπε.

Κατηγόρησε δε τα άλλα κόμματα ότι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη δολοφονία και να αποκομίσουν πολιτικά κέρδη. Δυστυχώς ο άνθρωπος δεν κατάλαβε τίποτα. Τώρα είναι απλά φοβισμένος και προσπαθεί να κρατηθεί στην καρέκλα του. Λίγος, θλιβερός και επικίνδυνος.

Για το Βατοπέδι άλλαξε γραμμή και ανέλαβε δήθεν τις ευθύνες του μπας και κλείσει έστω και λίγο την μεγάλη τρύπα που του άνοιξαν οι συνεργάτες και σύμμαχοι του, οι επονείδιστοι, αδίστακτοι και μαυραγορίτες ρασοφόροι. Ανακάλυψε και σκάνδαλο ενώ δήλωσε με θράσος ότι η κυβέρνηση του και ο ίδιος παραπλανήθηκαν. Τι λε ρε dvdοφάγε;

Αναγνώρισε δε ότι υπήρξε ζημιά σε βάρος του δημοσίου και πως δεν υποτίμησε το θέμα. Το λάθος είναι δικό μου είπε. Δηλαδή αφού μπήκε το αυγό στον χοντρό του κώλο σου, λέει, πες καμιά μαλακία να χαϊδέψουμε τα αυτιά των νοικοκυραίων.

Δυστυχώς αυτή η κυβέρνηση έχει ξεφύγει από κάθε όριο. Πρόκειται για ένα εσμό λουφαδόρων, λαμόγιων, που νοιάζεται αποκλειστικά για την τσέπη του και την πολιτική του κυριαρχία.

Τώρα απειλούν με μεγαλύτερη καταστολή και αυταρχισμό. Απειλούν το λαό που βγήκε στο δρόμο μετά τη δολοφονία του Αλέξη. Δεν θα τους περάσει. Θα φύγουν νύχτα διότι ακόμα και τα αφεντικά τους δεν τους θέλουν. Δεν μπορούν καν να διαχειριστούν τα βασικά. Είναι ανίκανοι και επικίνδυνοι.

Ο Κ.Κ προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να δηλώσει ότι μπορεί να διαχειριστεί το σύστημα. Δυστυχώς γι αυτόν ακόμα και η αστική ολιγαρχική τάξη της χώρας φαίνεται να έχει αλλάξει στάση. Ο Κ.Κ. πλέον έχει πρόβλημα ακόμα και στο εσωτερικό της ΝΔ.

Το πρόβλημα για το κοινωνικό κίνημα είναι η επόμενη ημέρα. Τώρα πρέπει να ζητήσουμε συγκεκριμένες δεσμεύσεις από όλες τις πολιτικές δυνάμεις για συγκεκριμένα ζητήματα.

  • Να αφοπλιστεί η αστυνομία και να καταργηθούν τα ΜΑΤ ΕΚΑΜ και Εδικοί Φρουροί
  • Να αποσυρθεί η αστυνομία από τις κοινωνικές εκδηλώσεις
  • Να πληρώσουν οι δολοφόνοι και οι ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος
  • Να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι όλοι οι συλληφθέντες
  • Να καταργηθούν οι τρομονόμοι και το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο

Μένει να δούμε τι λένε ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ…

fastbitter

2 σχόλια:

Ανώνυμοςείπε...

proklhtikos malakas..

Ανώνυμοςείπε...

μπορει να το παει για σκλυρηνση της στασης του προς τους διαδηλωτες κ τοτε...

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial