Τετάρτη 2 Απριλίου 2008

TO "ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ" ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ


Πρώτοι εντόπιαν την "επικινδυνότητα του Θρασύβουλου η ομάδα του Άρη, την περίοδο που έπαιζε στην ΄β εθνική( όχι τόσο μέσα απο μια ανάλυση αυτής της ομάδας όσο πανυγήρίζοντας έντονα τις νίκες ενάντια σε έναν τόσο δύσκολό και σκληρό αντίπαλο)- την ίδια στιγμή που οι φί8λαθλοι του ΠΑΟΚ χλευάζαν αυτούς τους πανυγηρισμούς θεωρώντας το σωματείο της ΦΥΛΗΣ μια μικρή τοπική ομαδούλα.
αργότερα φέτος στο κύπελλο Ελλάδας ο ΠΑΟΚ γνώρισε την συντριβή και τον αποκλεισμό απο την ομάδα τησ ΦΥΛΗΣ. Έναν αποκλεισμό που πολλοί απέδωσαν στα προβλήματα (αγωνιστικά και οικονομικά0 που αντιμετωπίζει ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ τα τελευταία χρόνια.
η ανυποψίαστη ΛΑΡΙΣΑ αποκλείστηκε με την σείρα της απο τον ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ στα πλαίσια του θεσμού του κυπέλλου επίσης φτάνοντασ στο σήμερινό ματς με τον Ολυμπιακό.
ο Θρασύβουλος το πάλεψε πριν χάσει στην έδρα του με το σκορ3-2-ένα δυσοίωνο αποτέλεσμα για την ρεβανς του σταδίου Καραισκάκη- όμως απο μια ομάδα με μπάτζετ εκατομυρίων ευρώ.
ακόμα και να αποκλειστεί τελικά η ομάδα του Θρασύβουλου της αξίζουν συγχαρητήρια για την ως τώρα πορεία της.

1 σχόλια:

Ανώνυμοςείπε...

Ευστοχη η παρατηρηση σου για τον Θρασιβουλο,για να μην νομισουν μερικοι μερικοι οτι τυχαια εφτασε εδω λιγο πριν το νημα στην κυριολεξια. Ενα μεγαλο μπραβο του.
Βλεπω ομως την συμετοχη των BLOGGERS οτι δεν ανταποκρινονται ρε παιδι μου σε ενα μελετημενο θεμα.
Δεν καταθετουν αποψεις,δεν μετεχουν σε ηλ/κη συζητηση. Τους εφαγε η μακακια θαρρεις.
Μπροσταρηδες στις εξεληξεις.
Βουρτσες μπλε με πρασινα φαναρια.
Εν αναμονη του επομενου σου θεματος.

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial