Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008

ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ3

ΣΥΝΟΨΗ

Ο Οδυσσέας και η παρέα του, μαζί και η κοπέλα μπουκάρουν σε μια σειρά από τράπεζες. Τα λεφτά τα φυλάνε στο σπίτι της κοπέλας του. λίγο πριν την τελευταία τους ληστεία ο Οδυσσέας παίρνει τα λεφτά από εκεί και τα κρύβει άλλου. Κατά την διάρκεια της τελευταίας τους ληστείας και αφού βγουν όλοι πλην του Οδυσσέα, καταφτάνει η αστυνομία και περικυκλώνει την τράπεζα. Το αμάξι με τους φίλους του φεύγει. Ο Οδυσσέας ταμπουρώνεται στην τράπεζα και κρατάει του πελάτες και τους υπαλλήλους όμηρους. Τελικά παραδίδεται.

Καταλήγει στην φυλακές υψίστης ασφαλείας για επικίνδυνους εγκληματίες .μια φυλακή χτισμένη στο ύπαιθρο, στην μέση του πουθενά.

Στην φυλακή είναι συγκάτοικος με τον γυαλάκια και τον Γιώργη. Με την συμπεριφορά του προκαλεί μια ομάδα φυλακισμένων ακροδεξιών που σχεδιάζουν να τον φάνε.

Αυτή η ομάδα έχει προηγούμενα με τον βαρυποινίτη ΝΊΚΟ, όπως και με τον Γιούρι και τον Αλμπάν οι οποίοι την κρίσιμη στιγμή σώζουν τον Οδυσσέα.

Κάποιος από τους πρώην φίλους του Οδυσσέα τον επισκέπτεται στην φυλακή και του ζητάει να του πει που έχει κρύψει τα λεφτά από τις προηγούμενες ληστείες. Ο οδυσσέας έχει συνειδητοποιήσει πως οι πρώην φίλοι του ήταν αυτοί που στήσανε με έναν διεφθαρμένο αστυνόμο την σύλληψη του και αρνείται να του αποκαλύψει την κρυψώνα. Τότε ο φίλος του ,του δείχνει μια φωτογραφία με την κοπέλα του δεμένη σ ένα δωμάτιο. του ανακοινώνει πως την κρατάνε όμηρο και του ζητάει να ανταλλάξει την ζωή της με τα λεφτά.

Ο Οδυσσέας τις επόμενες μέρες σχεδιάζει την απόδραση του για να σώσει την κοπέλα του τη στιγμή που η φυλακή είναι σε αναστάτωση μιας και έχει ψηφιστεί νόμος για την εφαρμογή της θανατικής ποινής και ο πρώτος μελλοθάνατος είναι ένας τρόφιμος από την δικιά τους φυλακή.

Ο Νίκος οργανώνει τους τρόφιμους σε κινήσεις αποτροπής της εκτέλεσης.

Ο Αρχιφύλακας πιέζει την ομάδα των ακροδεξιών να σταματήσουν τις κινήσεις του Νίκου.

Έξω από την φυλακή αναπτύσσεται επίσης ένα κίνημα για την αποτροπή της εκτέλεσης.

Η κίνηση μέσα στην φυλακή καταλήγει σε εξέγερση…

συνεχίζεται

ΜΙΑ ΙΔΕΑ-ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΣΩ

6 σχόλια:

Ανώνυμοςείπε...

Δεν το ανεβάζεις και στο YouTube; Ισως και με αγγλικους υπότιτλους...

Δεν κατάλαβα μερικά πράγματα, όπως π.χ. τι σχέση έχει η εξέγερση με το ότι πλήρωσαν άλλοι για τα λάθη του; κλπ
Μπορεί ένα κείμενο επεξηγηματικό (εκτός εικόνας) με περισσότερη ανάπτυξη της ιδέας να βοηθούσε. :)
Η επιλογή του ήχου μου άρεσε πολύ!

Ανώνυμοςείπε...

sto u tube προσπαθω να το ανεβασω αλλα δεν ξερω πως ανεβαινει
ακομα δ ετο εχω μαθει καλα το u tube
το σεναριο εξελισεται σε μια φυλακη οπου σνυνατιουνται διαφοροι χαρακτηρες, στην φυλακη αυτή καποια στιγμή θα γινει εξεγερση
το οτι πληρωσαν αλλοι για τ αλαθη του κεντρικου πρωταγωνιστη εχει να κανει σε σχεση με το παρελθον του πριν μπει στην φυλακη
εχεις δικιο πως ειναι λιγο δυσκολο να το καταλαβει καποιος
θα το ξανακαδημοσιοποιησω εδω το βιντεακι με μια περιληψη σεναριου

Ανώνυμοςείπε...

ευχαριστω παντως που ψηφισες

Ανώνυμοςείπε...

Ενδιαφέρον μου φαίνεται. Γιατί δεν μαθαίνεις κάτι περισσότερο για τη συγγραφή σεναρίου, ώστε να το προωθήσεις; Στα blogs υπάρχει ο cpil που είναι νέος κινηματογραφιστής και φαντάζομαι ότι μπορεί να βοηθήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Δες εδώ-->>
http://www.cpil.info/
τον γνωρίζω μέσα από το μπλογκ του, όπως εσένα άλλωστε.

Ανώνυμοςείπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕΝΑΔΑ
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ
ηθελα να σου πω ομως και κατι αλλο
επειδη για καποιο λογο με βγαζει την αναρτηση σχολιων σ εμικρο παραθυρο κλπ κλπ
μπορεις να με στειλεις το link α πο το μπλογκ σου μεσω σχολιου απο εδω γιατι θελω να σε βαλω στην λιστα ιστολογιων μου; κ παλι σε αευχαριστω

Ανώνυμοςείπε...

Αν πατήσεις τον τίτλο του ποστ θα βρεις τα σχόλια από κάτω, οπότε, μπορείς να πατήσεις το νικνέημ μου και να βρεθείς στο προφιλ μου!
..αλλά δεν θέλω να παιδεύεσαι πιο μπλογκ να διαλέξεις, έτσι σου προτείνω αυτό:-->>
http://rodiat7.blogspot.com/
(taparaponaSTOP-MONO MIXER)

Μακάρι να βρεις άκρη. :)

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial