Δευτέρα 28 Ιουλίου 2008

SUMMER OF HELL





ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΛΛΑ
ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ




Παιζει το φετινο να ναι το χειροτερο καλοκαιρι ολων των εποχων.
δε παιζουν φραγκα
δε παιζει δουλεια
οι παρεες την κανανε ολες για καποια παραλια
Οι λαικοι αγωνιστες του χειμωνα αλωνιζουν τωρα , παρεα με τους φασιστες, τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ, τους ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ,τα κομουνια, τους αναρχικους, τους ναζι, τους τρεντυδες, τους ιμο, τους ΠΑΟΚΤΗΔΕΣ, τους ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ , παρεουλα τα νησια και τις παραλιες της χωρας.
Αραζουν παρεουλα ολοι μαζι , με τις χοντρες γυναικουλες τους σε ενα beach bar, πινουν mc farlan ή καμια τσεχικη μπυρα, οχι απαραιτητως γιατι τους αρεσει αλλα γιατι η punk,skin,nazi,αρχαιοελληνιστικη , αριστερη, αντεξουσιαστικη, ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΚΙΣΤΙΚΗ κουλτουρα τους, τους επιβαλλει να θεωρουν την ΑΜΣΤΕΛ κιτσαρια και τους εαυτους τους κατι σαν ανωτερο ειδος απο τον κοινο ποτη(σημεια των καιρων και αυτο)
Καλοκαιρακι, στην Ελλαδιτσα λοιπον και οι ιδεολογιες πανε περιπταο, κυριαρχει μονο μια, αυτη των διακοπων. Ολοι χαιρονται διχως λογο, αυτοι που "σκοτονωντουσαν" τον χειμωνα μεταξυ τους τωρα αλειβουν λαδακι ο ενας στην πλατη του αλλου και εχει ο θεος.
Και μεις μενουμε πισω, εντος των τειχων, να...φυλαμε την πόλη, απο ποιους αραγε; Απο τις ορδες του Γκρουφσκυ; Δε νομιζω. ο τυπος προλογο πουλαει.Δυστχως. Ισωε αν δε πουλουσε τοσο προλογο και εννοουσε αυτα που ελεγε , μια σκοπιανη εισβολη να εσπαγε την μονοτονια ολων εμας που μειναμε πίσω.
Για 8ο λοιπον καλοκαιρι εγκλωβισμενος στη νπολη-και φυλακη να κανα τοσο δε θα καθομουν. Τιμωρια; Σιγουρα. Αλλα μπορει αραγε να υπαρξει τιμωρια διχως να υπαρξει εγκλημα; Και ομως ναι. ΜΠΟΡΕΙ.
Αδεια πολη, αδειες τσεπες, αδεια καρδια. Μονο μια ψυχη γεματη μισος, αλλα για ποιον;
Για αυτους που μας κυβερνουσαν; Για αυτους που μας κυβερνανε; Ή μήπως για αυτους που θα μας κυβερνησουν;
Μαλλον για ολους του συμπολιτες μας, που φτυνουν χολι μπροστα στις καμερες για φτωχειες, ακριβειες, ανεργιες και μετα φορτωνουν τις γυναικες τους και τα κωλοπαιδα τους στο κωλοαμαξο τους και την καρτα τους στα δανεια και φευγουν για τις παραλιες.
Μισος και για τους ανυποψιαστους 18αρηδες (που δεν καταλαβαινουν πως αφου το συστημα ρουφηξε τους 30αρηδες ετοιμαζεται να κανει το ιδιο και σ αυτους)και σαν χαζοχαρουμενα φορτωνουνται αδεια σακ ουαγιαζ και τρεχουνστα κτελ κ στα λιμανια γιασ καποια παραλια κ αυτοι
Μισος και για τους παραθαλασσιους χωριατες που νοικιαζουν κ πουλανε τα παντα οσο πιο ακριβα μπορουν
Μισος και για τους γυμνασμενους ρουφιανους που εχουν γεμισει τις παραλιες με τζετ σκι
Μισος και για τις μολδαβες ξεκολιαρες που τις πληρωνουν για να χορευουν στα bitch bar(μετα θα κλαφτουν στην Δρουζα πως τις αναγκαζε το αφεντικο να πανε με ολους τους τουριστες-διακοπουλες ομως καναμε σωστα; και φραγκακια κονομησαμε σωστα; και σε δυο τρια χρονακια θα παμε πισω μολδαβια να καταπιεζουμε οικονομικα τους αντιστοιχους φτωχους της πατριδας μας)
Το καλοκαιρι της συναινεσης.
Καποτε στην Ισπανια ο Φρανκο εκανε πραξοκοπημα το καλοκαιρι.
Οι αναρχικοι καναν επανασταση το καλοκαιρι
ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙΣ ΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΙΑ, ΦΙΛΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ.
Γι αυτο θεωρω πως το καλοκαιρι ειναι ο θριαμβος του μικροαστισμου
Για αυτο σας δινω μια ευχη
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΦΑΤΕ ΟΛΟΙ
ΚΑΛΑ ΣΚΑΤΑ
Και μια ευχη σε ολους τους εργαζομενους και νεους που λογο οικονομικων δυσχεριων δ εθα πανε ουτςε και φετος διακοπες, που δεν βρισκουν νοημα στη ζωη τους προσδιδοντας της μια κοσμο θεωρια η μια κομματικη ταυτοτητα
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΡΦΙΑ

1 σχόλια:

Ανώνυμοςείπε...

ο θριαμβος του μικροαστισμου

OPWS TA LES file..makari na to diabasun oloi ayto,symfwnw oso den paei

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial