Σάββατο 9 Αυγούστου 2008


Αναμενομενος θεωρειται ο πολεμος που διεξαγεται τα τελευταια 24ωρα στην περιοχη ΟΣΕΤΙΑΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΣ, ηδη η ενταση στην περιοχη κλιμακωνονταν σταδιακα τους προηγουμενους μηνες με την Γεωργια να εχει την πρωτοβουλια των κιησεων(ΑΜΠΧΑΖΙΑ).
Η Γεωργια τα τελευταια 24ωρα εισεβαλλε στην αποσχισθεισα δημοκρατια της νοτιας Οσετιας και βομβαρδισε με βαρυ πυροβολικο την πρωτευουσα, στον αντιποδα ρωσικοι βομβαρδισμοι στο εδαφος της Γεωργιας εχουν προκαλεσει μεγαλες καταστροφες.
Χαρακτηριστικη δηλωση του επικεφαλης του Γεωργιανου συμβουλιου ασφαλειας ειναι οτι αποσυρουν τον στρατο τους απο το Ιρακ για να παρει μερος στις εχθροπραξιες κατα των Ρωσων, κατι που δειχνει την βουληση να συνεχιστει ο πολεμος για καιρο ακομα.
στο παιχνιδι μπαινουν και αλλες δυναμεις της περιοχης.Χαρακτηριστικη ηταν η επικοινωνια Ερντογαν με τον τον προεδρο της Γεωργιας οπου του δηλωσε ο Τουρκος προεδρος την υποστηριξη του στην εδαφικη ακεραιοτητα της Γεωργιας.































1 σχόλια:

Ανώνυμοςείπε...

Καλημερα φιλε,ελπιζω να εισαι καλα.

εμενα με πειραζει που οι 'επαναστατες του φραπε ' οι ελληναραδες ειναι ΛΑΤΡΕΙΣ καθε κινησης της ρωσιας(φασιστικης φυσικα) κ αν καποιος πει για κατεχομενη κυπρο κλπ θα βγει εθνικιστης,υπερπατριωτης,φασιστας κλπ

εχουμε φθασει σε σημειο να κανουμε φορουμ για το 24ωρο ενος ζαπατιστα κ να γραφουμε στα αρχιδια μας την σουλατζαδα των τουρκων πρακτορων κ 50 βουλευτων στην θρακη..

κ φυσικα για τους ελληνες οι αμερικανοι γαμιουνται αλλα οι ρωσοι ειναι καλοι..ρε τι γινεται..που ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ,απο βυζαντιο να διαβασεις μεχρι σημερα,οι ρωσοι ΑΡΧΙΔΙΑ εχουν στηριξει την ελλαδα..βεβαια στην ελλαδα αυτα ειναι ψηλα γραμματα

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial