Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

PRISON BREAK4

Γιατι αραγε αρεσε το prison break σε τοσους τηλεθεατες στην Αμερικη αλλα και παγκοσμιως;
Γιατι απλα η ιστορια εχει να κανει με την ανθρωπινη φυση. Ειναι η ιστορια ενος ανθρωπου που βρισκεται στην φυλακη, περιμενοντας τον θανατο στην ηλεκτρικη καρεκλα και...θελει να αποδρασει.
Ο αδερφος του, που βρισκεται εκτος φυλακης κανει ενα εικονικο εγκλημα για να μπει φυλακη και να τον βοηθησει στο σχεδιο αποδρασης(στην ουσια να του το επιβαλλει μιας και καποια στιγμη μπροστα στη θεα του θανατου κοντευει να παραιτηθει ο μελλοθανατος)
Απο κει και υστερα εμπλεκονται και αλλοι χαρακτηρες.
Ενας μεταναστης απο το Πουερτο Ρικο(ΣΟΥΚΡΕ) ο οποιος ειναι ο γκαντεμης της ιστοριας και δε μπορεις παρα να τον συμπαθησεις.
Ενας χυδαιος παρανοικος ρατιστης απο τις μεσοδυτικες πολιτειες των ΗΠΑ , του οποιου η ειρωνεια προκαλει γελοιο στον θεατη
Ενας μαφιοζος , λιγο διαφορετικος απο οτι εχουμε συνηθισει στο Χολιγουντ, ιταλικης καταγωγης αλλα με μια ποζερ πανκ συμπεριφορα , που σε κανει να μην ξερεις ποτε θα σου την φερει αλλα...ευελπιστεις να γινει καλος στο μελλον.
Εκτος απο τους καταδικους εμπλεκονται μαισ ερια απο υπαλληλους, καριεριστες κλπ που αποτυπωνουν πληρως την ψυχοσυνθεση μεγαλου ποσοστρου της συγχρονης αμερικης -και οχι μονο-ανθρωποι που πουλανε ακομα και τη μανα τους προκειμενου να κερδισουν χρηματα και μερικες φορες εξουσια...
η συνεχεια επι της οθονης


2 σχόλια:

Ανώνυμοςείπε...

APO TIS AGAPHMENES MU SEIRES!!

Ανώνυμοςείπε...

ξεκιναει στην Αμερικη παλι την πρωτη δευτερα του σεπτεμβριου

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial