Κυριακή 24 Αυγούστου 2008

ΑΝΤΙ-ΝΑΖΙ VSΝΕΟ -ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ

Πριν ενα μηνα ανεβασαμε βιντεακια που βρισκονται στο u tube σχετικα με τους ναζι και τους πολεμιους τους στην Ρωσια, έγοντας πως ενας ιδιοτυπος πολεμος μαινεται πλεον αναμεσα στην ευρωπαικη νεολαια. Αυτον τον νεο-πολεμο τον δημιουργησε η φτωχεια και η ανεχεια που δημιουργει η επελαση του νεο-φιλελευθερισμου δημιουργωντας νεες στρατιες ανεργων.
Αυτες οι στρατιες ανεργων θερωρουν απο μια πλευρα πως για ολα τα δεινα τους ευθυνονται οι ξενοι μεταναστες του τριτοιυ κοσμου, οι εβραιοι(κλασσικα)και οι αριστεροι αναρχικοι, απο την αλλη μερια οι πολεμιοι των ναζι πιστευουν πως το το κρατος και τα αφεντικα εςιναια υτα που δημιουργουν την ακριβεια , ανεργια κλπ και πωςμονο με την κοινωνικη δραση και την επανασταση μπορει να φτιαξει η κατασταση για τον φτωχο λαο.
Αυτες οι δυο ομαδες συναντιωνται πυκνα συχνα πλεον στους δρομους της ευρωπης με αποτελεσματις αγριες συγκρουσεις.
Στην Αν. Ευρωπη υπαρχει μια ιδαιτεροτητα, οι νεολαιοι ναζι, θεωρουν εαυτους τους θυματα του παλαι ποτε κομουνιστικου καθεστωτος , σε αντιθεσηξ με τους ομοιδεατες τους στην Δυση.
Την ιδια ομως στιγμη και οι αντι-ναζι της Αν Ευρωπηξς πιστευουν πως η ανοδος των κομουνιστων στην εξουσια πριν 60 χρονια σταματησε μια διεργασια κοινωνικης επαναστασης, μια διαδικασια που διεκοπη ειτε μεσω της αγριας καταστολης σε ομαδες που κινουνταν αριστεροτεα των μπολσεβικων, ειτε με την εισβολη ρωσικων τανκς στην ΤΣΕΧΟΣΛΟΒΑΚΙΑ το 1968, ΟΥΓΓΑΡΙΑ το 1956 κλπ.
Το παρακατω βιντεο ειναι απο το δελτιο ειδησεων της τσεχικης τηλεορασης και δειχνει μια απο τις συγκρουσεις τσεχων φασιστων με αντι ναζι το 2007

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial