Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Σκεφτειται πως εχουμε ενα περιπτερο. Ειναι το μοναδικο περιπτερο στην Ελλαδα. Ειναι επισης το μανδικο μαγαζι που πουλαει ειδη περιπτερου στην Ελλαδα. Ολη η Ελλαδα παει σε αυτο το περιπτερο κ αγοραζει. Πουθενα αλλου. Ξεκινανει κοσμος με φορτηγα απο Αλεξανδρουπολη κ απο Κρητη κ πανε εκει κ φορτωνουν τα παντα.
Αγοραζουν ολοι ακομα κ πραγματα που δεν χρειαζονται.
Καποια στιγμη ο περιπτερας εγινε ο μοπναδικος στα Βαλκανια.
Ολοι οι λαοι των Βαλκανιων σκαγανε στο περιπτερο του. τον αρπαζαν απο τα μαλλια κ του λεγανε
"Το καταλαβαινεις πως απο οτι πουλας δε χρειαζομαστ εκ ουτε πραγματικα μας αρεσει τιποτα αλλα παρε ολο το μισθο μας κ τα100 δανεια που πηραμε κ δωσε μας την πραματεια σου"
Σε μερικες μερες εγινε το μοναδικο περιπτερο στην Ευρωπη κ με το καιρο στον πλανητη.
Ε σου λεει ο περιπτερας θα παρω εναν μανατζερ να μου οργανωσει τη φαση(αν κ απο μονος του την πηγαινε καλα τη φαση μιας κ καταφερε να πουλαει τα παντα σε ολο το κοσμο)
Ενα πρωι ξυπνησε κ ο μανατζερ του ειπε πως εισαι πλεον φτωχος λογο κρισης κ πρεπει να κανεις απολυσεις.
ο περιπτερας σκεφτηκε να απολυσει το μανατζερ αλλα την ιδια στιγμη ετρεξε η τσιρλα μεσα στα βρακια του οποτε μην εχοντας υπαλληλους αποφασισε να απολυσει τον εαυτο του κ ο μανατζερ εμεινε στη θεση του.
Ο περιπτερας ειναι το μεγαλο κεφαλαιο
οι μανατζερ ειναι κατι μπασταρδακια προερχμενοι τοσο απο εργατισκους πατεραδες οσο κ απο μεγιστανες που η κοκα οι πουτανες τα ακριβα αμαξια κ το γρηγορο χρημα τους χαζεψαν το μυαλο
Το κακκο ειναι πως η μεγαλοαστικη ταξη αρνειται να παραδεχτει πως το δημιουρημα της αυτο θα ναι κ η αιτια της καταστροφης της κ μεσουσης της κρισης συνεχιζει να τους συντηρει για να της βρουν λυσεις στο προβλημα για το οποιο ευθυνονται οι ιδιοι.
Ειναι σαν να λεγανερ οι συμμαχοι (μερες που ειναι) το 1942 στον Χιτλερ να τους βρει λυση με το προβλημα του ναζισμου.

2 σχόλια:

Ανώνυμοςείπε...

wraio paradeigma
swstos

Ανώνυμοςείπε...

Ωραίος! :)

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial