Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΜΠΗΚΕ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από εργαζόμενους δημοσιογράφους και τεχνικούς στα δημοτικά ραδιοτηλεοπτικά Μέσα Ενημέρωσης εργαζομένων στα δημοτικά ΜΜΕ και αρκετές εκατοντάδες εργαζομένων από πολλούς χώρους απασχόλησης των ΟΤΑ, όπως συμβασιούχοι, βρεφονηπιοκόμοι, σχολικοί τροχονόμοιπραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη το απόγευμα έξω από το Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο της ΔΕΘ.
Οι διαμαρτυρίες απλώς δεν... υπήρξαν για τους δεξιούς διευθυντές ειδήσεων των κρατικών καναλιών που΄ψαλίδιασαν τις σκηνές των συνθημάτων και των πανό τόσο εκτός όσο και εντός της αίθουσας της ΚΕΔΚΕ... στα βραδινά δελτία "ειδήσεων". Σαν τους κλέφτες, από πίσω, μπήκαν στο κτίριο Παυλόπουλος και άλλοι...


Image scaled down

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ΚΑΙ από εργαζόμενους δημοσιογράφους και τεχνικούς στα δημοτικά ραδιοτηλεοπτικά Μέσα Ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη έξω από το Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο της ΔΕΘ. Στόχος της διαμαρτυρίας με ευθύνη της ΠΟΕΣΥ και της ΕΣΗΕΜ-Θ, ήταν να εκφραστεί η αντίθεση των εργαζομένων στο ξεπούλημα και στη διάλυση των δημοτικών ΜΜΕ που δρομολογεί η κυβέρνηση.




Ο υπερυπουργός πλέον Πάκης Παυλόπουλος και ο πολύς πρόεδρας της ΚΕΔΚΕ Νικήτας Κακλαμάνης αλλά και ο ατσαλάκωτος δήμαρχος Θεσσαλονίκης kill Bill Παπαγεωργόπουλος δεν τόλμησαν να εμφανιστούν στα σκαλιά του Βελλίδειου και να εισέλθουν δια της κύριας εισόδου, διότι εκτός των εργαζομένων στα δημοτικά ΜΜΕ εκεί τους περίμεναν αρκετές εκατοντάδες εργαζομένων από πολλούς χώρους απασχόλησης των ΟΤΑ, όπως συμβασιούχοι, βρεφονηπιοκόμοι, σχολικοί τροχονόμοι κ.α οι οποίοι δεν ήταν και πολύ… ήσυχοι.



Οι δημοσιογράφοι άνοιξαν ένα πανό που έγραφε «Αντίσταση, Αλληλεγγύη, Αξιοπρέπεια» ενώ φώναξαν και δύο συνθήματα :



Δημοτική περιουσία η μπάντα των FM

και όχι ιδιοκτησία των φίλων του Εφραίμ



Οι ραδιοσταθμοί είναι δημοτικοί

και όχι παραμαγαζα του κάθε νταβατζή



Για συνέχεια της παραπάνω ανταπόκρισης διαβάστε στο Οι σταθμοί δημοτικοί και όχι του κάθε νταβατζή…



Όταν εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, έγινε ένα σκηνικό που είχε πολύ πλάκα: Ενώ η συνοδεία του ήθελε να τον βάλει εντός του κτιρίου από ένα σημείο στα πλάγια της εισόδου, αυτός για να δείξει πόσο... κοντά είναι στους διαμαρτυρόμενους, εφόρμησε προς το πρώτο πανό που βρήκε μπροστά του, πηδώντας ένα κιγκλίδωμα ως άλλος Σερκέι Μπούπκα, για να χαιρετήσει τους... αντικυβερνητικούς διαδηλωτές. Έλα όμως που μπροστά μπροστά ήμασταν οι δημοσιογράφοι, αρκετοί από εμάς από τον ΑΣΥΝΤΑΧΤΟ ΤΥΠΟ με το μαυροκόκκινο πανό μας και το ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, (ένα πανό στο οποίο "διπλώσαμε" την υπογραφή μας καθώς οι υπόλοιποι δεν είχαν πανό και έτσι "υιοθετήθηκε" το δικό μας) και άρχισε να μας χαιρετά δια χειραψιών... Εκεί ακούστηκε από κάποιους και το σύνθημα ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Πολύ σουρεάλ η φάση!



Λίγο αργότερα στο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ ο Γιωργάκης υποσχόταν ότι θα "επανεφευρέσει το... κράτος"!...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial