Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

1)ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΜΑΞΙ Η ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
κ απο κατω θα ακολουθει το κυριο αρθρο
Ο δραστης, ηταν γνωτο στους περιοικους του θυματος για την φτωχεια του. Πληροφοριες αναφερουν πως εκανε μια τιμια δουλεια και συμφωνα με τις αστυνομικες αρχες αυτος ειναι κ ο λογος που ειχε..."παχυ φακελο" στην Ασφαλεια.
Αργα χθες τα ξημερωματα ο δραστης πλησιασε το θυμα μεσα στο σπιτι οπου συζουσαν και διχως αιδω της προτεινε να επισημοποιησουν την σχεση τους δια της οδου του γαμου.
Οπως δηλωσαν κατοικοι της περιοχης τα κρουσματα προτασεων γαμων σε αγαπημενες τους απο ανθρωπους χαμηλου βιοτικου επιπεδου εχουν αυξηθει κατακορυφα το τελευταιο εξαμηνο
"Δεν μπορουμε πλεον να τα φτιαξουμε με καποιον και να μας κανει ολα τα χατηρια και να τον παρατησουμε οποτε θελουμε. Αυτο που συνεβαινε πριν 3 χρονια , να αφηνουμε τον ανθρωπο π[ου αγαπουσαμε για καποιον πιο πλουσιο σημερα ειναι παρελθον.", δηλωσε η Κατινα Μ. γραμματεας σε μια κατασκευαστικη εταιρεια κ φιλη του θυματος
"Παλια οι γυναικες ειχαν την ευκαιρια να παραταν τους μνηστηρες τους, αφου πρωτα καταφερναν να τους κανουν να τις ερωτευτουν παραφορα, σημερα αυτο αποτελει απιαστο ονειρο", δηλωσε επισης φιλη του θυματος που θελησε να διατηρησει την ανωνυμια της.
Το θυμα , μετα την προταση που δεχτηκε απο τον εν λογο φτωχομπιε κατεφυγε στις αστυνομικες αρχες οι οποιες αμεσως την εβαλαν ε προγραμμα προστασιας μαρρτυρων με σκοπο να καταθεσει στην δικη εναντιων του.
Ο αρχηγος του Πατριωτικου Ελληνικου Μετωπου δηλωσε
"Οι κυβερνησεις των τελευταιων ετών με την ενδοτικη πατριδοπροδοτικη συμπεριφορα τους εξεθρεψαν τετοια φαινομενα, και πως να μην παρουν θαρρος μεσα σε ενα τετοιο περιβαλλον αντρες διχως περιουσια η προικα κ να ζηταν σε γαμο τις γυναικες τους. Εχω την αισθηση πως το 2008 οι ελληνες ενιωθαν πολυ πιο αφαλεις σε σχεση με σημερα. Μια καλη λυση θα ηταν να επαναφερουμε την θαναιτικη καταδικη για ολους αυτους που τολμανε κ γεννιουνται φτωχοι"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial