Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2008

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ 1ο ΛΥΚΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

από larry 11:52πμ, Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Χτες τρίτη 16/12 καταληφθηκε το 1ο λυκειο Ιωαννινων.

Χτες τρίτη 16/12 καταληφθηκε το 1ο λυκειο Ιωαννινων. Ο διευθηντης του σχολειου αρνούνταν να εγκαταληψει το σχολειο "ΤΟΥ" και μετα απο πολύωρες προσπαθειες που καναμε καταφεραμε το μεσημερι να απαλλαχτουμε απο αυτον. Μετα τις απογευματινες ωρες, σε μικρη αποσταση εγκατασταθηκαν "γουρουνια" με πολιτικο αυτοκινητο και εκαναν επιθεση εκφοβισμου σε μαθητη.


Παρέμβαση στο Ηράκλειο Κρήτης
από @ 1:07μμ, Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008
(Τροποποιήθηκε 2:45μμ, Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008)
θεματικές: Δεκέμβριος 2008 Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος

Κατάληψη της μικροφωνικής του Δήμου

Αυτή τη στιγμή στο Ηράκλειο παραγματοποιείται κατάληψη της μικροφωνικής εγκατάστασης του Δήμου, απ' όπου κάθε χρόνο τέτοιες μέρες εκπέμπονται σε όλο το κέντρο οι γλυκανάλατες μουσικές των γιορτών που συνοδεύουν το άθλιο πανηγυράκι της κατανάλωσης. Ο κόσμος σε όλο το εμπορικό κέντρο ακούει άφωνος, αντί για γιορτινές μουσικούλες και κάλαντα του κερατά, να διαβάζονται κείμενα, προκηρύξεις και μουσικές "assassins de la police" και δε συμμαζεύεται. Οι δε αντιδράσεις δεν παίζονται: άλλοι ψάχνουν την...αόρατη μικροφωνική, άλλοι κοιτάνε στον ουρανό να δουν από πού προέρχεται αυτό το υπέροχο σαμποτάζ, τα δε σχόλια και τα χαμόγελα είναι μέχρι τ' αυτιά. Άνευ προηγουμένου παρέμβαση. Και εις άλλα με υγεία!

948528
ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
από ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ 1:15μμ, Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008
(Τροποποιήθηκε 1:45μμ, Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008)
θεματικές: Ανένταχτο

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΝΑΕΙ. ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΟΥ. ΕΤΣΙ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΣΟΔΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΌΤΕΡΟΙ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial