Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΝΟΣ 24ΩΡΟΥ

Αδειασαν δυο μερες τωρα τις κρατικες αποθηκες δακρυγονων κ τις πεταξαν μεσα σε γειτονιες σε ολες τις πολεις της χωρας.
Το δακρυγονο κ τα χημικα ειναι ακριβως τα ιδια οπλα που χρησιμοποιηθηκαν στον Α παγκοσμιο πολεμο(ισως σημερα αυτα που πεταχτηκαν να ειναι πιο εξελιγμενης μορφης). Ολοι οι στρατοι κ οι κυβερνησεις του κοσμου καποια στιγμη αποφασισαν πως τα εν λογο οπλα ειναι...απανθρωπα κ τα υπογραψαν μια συνθηκη η οποια απαγορευει την χρηση τους στους πολεμους αφησαν ομως ενα παραθυρακι...τα επιτρεπει εν καιρο ειρηνης κ δινει το δικαιωμα στο καθε κρατος να τα χρησιμοποιει εναντια στους πολιτες του.
Ο φοβος της κυβερνησης σημερα ισως να ηταν οπως διαβασα καπου μην υπαρξει κ δευτερος νεκρος(μηπως κανενα παρανοικο μυαλο ευχοταν να υπαρξει αστυνομικος νεκρος για να γινει το 1-1 κ να μην εχουν πλεον λογο οι αδικημενοι να διαμρτυρονται;)
Η αξιωματικη αντιπολιτευση μεσω των παπαγαλων της στο ιτερνετ αλλα κ των βαμμενων πολιτων που πινω καφε στο ιδιο μαγαζι μαζι τους εφηυραν συνομωσιεςκαραμανλικες, λεγαν πως η νδ το κανε για να στραφουν ολοι στον νεκρο κ να ξεχαστει το βατοπεδι, λεγαν καλα να παθει το παδι αφου πετουσ επετρες, λεγαν λεγαν λεγαν , πολλες φορες αγγιζαν τα λεγομενα της ακρας δεξιας για το περιστατικο... κΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ; ΙΣΩΣ
Το συμπερασμα ειναι ομως, κρινοντας εκ του αποτελεσματοε, πως ολοι αυτοι , κυβερνηση, αντιπολιτευση,κομματα,αφεντικα, φασιστες, το 24ωρο που μας περασε αποτελεσα μια ισχνη μειοψηφια μεσα στην χωρα. Η οποια ψευδαισθηση κ υποστηριξη του απλου πολιτη προς δαυτους επαψε να υφιστατε για 24 ωρες. Θα ταν ευχης εργον να συνεχισει αυτη η κατασταση αυτο-οργανωσης των πολιτων κ τις επομενες μερες,μηνες εβδομαδες ,χρονια.
Με τη δραση τους οι πολιτες, (βιαιη ή ειρηνικη δεν εχει πολυ σημασια μιας κ το μεσο δεν ειναι αυτοσκοπος)απεδειξαν οτι μπορουν να καταφερουν πολλα πραγματα. καταφεραν τοσα λειτουργωντας αυθορμητα κ συναισθηματικα(δυο καταστασεις που λειπουν απο την καθημερινοτητα ολων μας).
Μηπως η τελικα η αυτονομη δραση των πολιτων ειναι η λυση στα συγχρονα αδιεξοδα;
ΥΓ1Σε καποιες αναρτησεις απο πορειες σε πολεις τις ελλαδας διαβασαμε πως μαλιαδες, νεοι,γιαγιαδες, μεσηλικες , ολες οι ηλικιες πορευτηκαν σημερα μαζι...
Πριν 48 ωρες οι τεχνητοι διαχωρισμοι της εξουσιας κρατουσαν μακρια κ περιχαρακωμενα τα φτωχα κομματια της κοινωνιας. Το τελευταιο 24ωρο αυτα τα κομματια της κοινωνιας σπασαν το συρματοπλεγμα της δηθεν διαφορετικοτητας, ενωσαν τις φωνες κ τις δρασεις τους κ πορευτηκαν μαζι, τιποτα δεν αποκλειει να συνχισουν να πορευονται μαζι στο μελλον
ΥΓ2Αν κανει καποιος ψυχογραφημα στους πολιτικους μας σημερα, κοιτωντας το βλεμμα τους στις δηλωσεις (ασχετως το τι ελεγε το στομα τους) το βλεμμα τους φωναζε "σας παρακαλω πιστεψτε ξανα σε εμας, μη μας κανετε στην ακρη κ βαλετε χερι στα πλουτη μας με τοση μαεστρια κ προλογο αρπαξαμε απο εσας"
Αυριο ξημερωνει ακομη μια μερα
με διαδηλωσεις πορειες κ οργη για τον θανατο του 16χρονου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial