Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2008

Αλητεία του ALTER και των άλλων τηλεκανίβαλων…

ΚΑΤΩ οι νόμοι του κράτους που νομιμοποιούν το χτύπημα κατά της ελευθεροτυπίας

Αλητεία του ALTER και των άλλων τηλεκανίβαλων…


Είδαμε και ακούσαμε ένα εμετικό «ρεπορτάζ» από το Alter για την δήθεν οχυρωμένη και πολιορκημένη Θεσσαλονίκη. Οι άθλιοι και οι αλητήριοι αυτοί συνεχίζοντας τη χυδαία προπαγάνδα υπέρ των καημένων των εμπόρων, που έχουν λέει κεσάτια και πεινάνε λόγω διαδηλώσεων, και όχι γιατί μαζί με τις τράπεζες και τους βιομηχάνους, έχουν ρουφήξει το αίμα των εργαζόμενων, έδειξαν τρεις βιτρίνες στο κέντρο της πόλης που έχουν κατεβάζει ρολά για να μας πουν ότι η Θεσσαλονίκη τρέμει και φοβάται τους διαδηλωτές.

Αυτός ο γελοίος (και σκυλάς…) Παυλόπουλος έδειχνε έκπληκτος στο γυαλί διότι λυπόταν τους Θεσσαλονικείς που περνούν τόσο χάλια Χριστούγεννα οχυρωμένοι πίσω από ατσαλένια προστατευτικά ρολά.

Η αθλιότητα τους έχει ξεφύγει. Είναι πλέον επικίνδυνοι και για την ίδια την αστική δημοκρατία.

Είναι συνειδητοί ψεύτες και αργυρώνητοι προπαγανδιστές.

Είμαστε σήμερα στο κέντρο. Ησυχία, ελάχιστα αυτοκίνητα, κόσμος βιαστικός λόγω βροχής, μία κατάσταση γνωστή και καθόλου σεσημασμένη.

Που την είδατε την οχυρωμένη Θεσσαλονίκη ρε αγύρτες;

Φυσικά αυτοί οι αλήτες δεν λένε κουβέντα για την γραμματέα του Σωματείου Καθαριστριών που χαροπαλεύει διότι δέχτηκε επίθεση με οξύ και έχασε το ένα μάτι της. Δεν είπαν τίποτα για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης που αντιμετωπίζουν χιλιάδες απολυμένοι της χώρας, για τους χιλιάδες μετανάστες που στοιβάζονται στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της δημοκρατίας χωρίς τα αναγκαία, δεν λένε τίποτα για τα πραγματικά προβλήματα.

Μας έχουν πρήξει τους γενετήσιους αδένες με τις μακακίες τους για τους κακομοίρηδες τους εμπόρους και για το αν θα ανοίξουν τις Κυριακές. Τους ρώτησαν τους εργαζόμενους;

Μη σώσουν και ανοίξουν λοιπόν. Κι αν ανοίξουν ποιος θα πάει να ψωνίσει;

Βέβαια όλοι αυτοί οι αλήτες στα κανάλια που λειτουργούν παράνομα έχουν μάθει στην ατιμωρησία διότι κάποιοι θα συνεχίσουν να τους δίνουν συγχωροχάρτι και πάλι θα πάνε να ψηφίσουν τους γνωστούς προστάτες του συστήματος, τους πολιτικούς νταβατζήδες της χώρας. Ούστ ρε…

Fastbitter


aπο

ασυνταχτο τυπο

2 σχόλια:

Ανώνυμοςείπε...

Μην δεινεις σημασια στους δημοσιοκαφρους...Χεστους βασικα...

Ανώνυμοςείπε...

:)
k τους συγκεκριμενους του ασυνταχτου τυπου εννοεις;

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial