Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2008

Ο στρατός των Η.Π.Α προετοιμάζεται για μαζικές αναταραχές στο εσωτερικό της χώρας?


ανατυπωση απο


http://www.psaxtiria.com/

Ο στρατός των Η.Π.Α προετοιμάζεται για μαζικές αναταραχές στο εσωτερικό της χώρας?

Αναρτήθηκε από Sourouklemes
Μια καινούργια αναφορά του Κολεγίου στρατηγικών σπουδών του Αμερικανικού στρατού, υποστηρίζει ότι ο στρατός των ΗΠΑ πρέπει να προετοιμαστεί γρήγορα για μαζικές αναταραχές πολιτών στο εσωτερικό της χώρας, που θα μπορούσαν να προκληθούν από μια "απρόβλεπτη οικονομική κατάρρευση". Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από αυτήν την αναφορά:
" Το DoD (Department of Defence), μπορεί να εξαναγκαστεί από τις περιστάσεις, να θέσει τους εκτεταμένους πόρους του στην διάθεση των πολιτικών αρχών με σκοπό τον περιορισμό και την αντιστροφή βίαιων απειλών κατά της εσωτερικής κοινωνικής ειρήνης. Κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες, αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την χρήση στρατιωτικής δύναμης εναντίων εχθρικών ομάδων εντός των Ηνωμένων Πολιτειών ".
Η καινούργια αυτή αναφορά, έρχεται μετά την πρόσφατη είδηση ότι το DoD σχεδιάζει την ανάπτυξη 20.000 ένστολων αντρών του, για επιχειρήσεις στο εσωτερικό της χώρας μέχρι το 2011. Αλλά βέβαια, επειδή αυτός ο αριθμός δεν είναι ικανός από μόνος του, ο Barack Obama κάνει λόγο για "δύναμη εθνικής ασφαλείας πολιτών" που θα είναι εξίσου ισχυρή και ισόποσα χρηματοδοτούμενη με τον Αμερικανικό στρατό. Δείτε το σύντομο βίντεο που ακολουθεί.

Επιπλέον υπάρχουν αναφορές ότι η Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφαλείας σχεδιάζει την έναρξη παρακολούθησης των Blogs και των Message Boards σε ολόκληρη την χώρα, για σημάδια ύποπτης δραστηριότητας.
Τελικά, αυτό που ξεκίνησε από την μικρή μας χώρα φαίνεται ότι είναι μόνο η αρχή. Βέβαια οι έχοντες την εξουσία, μας έχουν μελετήσει πολύ καλά εδώ και αρκετό καιρό. Ξέρουν τί να περιμένουν και πως να χειρίζονται την ψυχολογία της μάζας. Ξέρουν πως να εκτονώνουν την πίεση για να μην εκραγεί αυτή η χύτρα της μαζικής αγανάκτησης.

1 σχόλια:

Ανώνυμοςείπε...

μας περιμενουν παραξενα πργμτ..

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial