Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΛΥΑΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ;

Επειδη διαφορα πατριωτικοεθνικιστικα μπλογκ τις τελευταιες βδομαδες παραθετουν τις δικες τους αναλθσεις συνομωσιας για τα επεισοδεια με βαλανε κ μενα στον πειραρμο. Δειτε λοιπον πως θα ειχαν τα πραγματα αν ημουν κ εγω φασιστοεθνικιστης(αν πιστεψετε λεξη απο τα παρακατω πατε να δειτε κανα γιατρο)


ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008. ΣΑΝΤΟΡΙΝΙ.
Η 60χρονη Αγγελα , η ΠΑΟΣΚΑ εκανε ηλιοθεραπεια στην παραλια. Σκεφτοταν τα σπιτια που νοικιαζε πανακριβα σε φοιτητες στην οδο Αρειανου στο κεντρο της ΣΑΛΟΝΙΚΗς. Χηρα, ρουφιανα κ φιλοχρηματη εδω και 20 χρονια..
Ξαφνου απο τη θαλασσα αναδυεται ενας λυγεροκορμος νεος με ενα σωμα ολο φετες. την πλησιαζει κ με ευγενικο χαμογελο της ζηταει να κατσει διπλα της και πιανουν την κουβεντα.
Απο τα ηφαιστιογενη βραχια την σκηνη καταγραφουν με καμερα δυο πρακτορες της Ελλαδας κ της Γαλλιας. καποια στιγμη ψιθιριζουν στα ενσωματωμενα μικροφωνα που εχουν στο στομα τους.
"ο αμερικανος εκανε επαφη"
Μερικους μηνες αργοτερα ο λυγεροκορμος νεος εχει εγκατασταθει σε ενα απο τα διαμερισματα της Αγγελας στην οδο Αρειανου. Εκει εχει στησειε να δικτυο ασυρματων, δορυφορικων τηλεφωνων κλπ οπου στελνει αναφορες ...οχι στην υπηρεσια του οπως ολοι θα νομιζαν αλλα σε κατι παραξενα τερατα που ζουν χιλιαδες χρονια σε υπογεια της Κινας κ εχουν ως στοχο τους τον αφανισμο της Ελλαδας.
Την ιδια περιοδο ενας συνεργατης του λυγεροικορμου στην Αθηνα παιρνει βραδιατικα τηλεφωνο σε ενα αστυνομικο κ του βαζει να ακουει περιεργους ηχους.
Αυτοι οι ηχοι στην ουσια ειναι εντολες που περνανε στο υποσεινηδητο του ακροατη και μετα απο μαι μακρα περιοδο ακορασης γινονται εμμονη σκεψη που σε κατατρωει αναγκαζοντας σε να την κανεις πραξη.
Μετα απο πολυμην εκθεση του αστυνομικου στα αποκοσμα μυνηματα , τελικα το υποσυνειδητο διαταζει το χερι του να κανει την εντολη πραξη. Σκοτωνει εναν 16ΧΡΟΝΟ.
Ξεσπουν διαδηλωσεις , το σχεδιο των τερατων που ζουν σε υπογεια στην Κινα χαιρονται. Τα σχεδια τους για υπονομευση της Ελλαδα-Γαλλιας εχουν περασει πλεον στη φαση της εφαρμογης τους.
Ο συνεργατης του λυγεροκορμου αμεσως φευγει με την πτηση Αθηνα-Λιβερπουλ. Στην διαδρομη το αεροπλανο του εξαφανιζεται αλλα κανεις δε δινει σημασια μιας κ η Ευρωπη πλεον συνταρασσετι απο εναν τρομακτικο εμφυλιο.
Ο λυγεροκορμος παρατει το σπιτι στην Αρειανου διχως να ειε πληρωσει τα νοικια κ ταξιδευει για την Κινα
Η ελλας κ η γαλλια βρισκονται πολιορκουμενες απο ορδες οχλου
η ρωσια σπευδει να στειλει πυρηνικα υποβρυχια για να αρει τον αποκλεισμο
τα τερατα που ζουν στη νκινα κ απεργαζονται τον αφανισμο των ελληνων περνουν πλεον στη δευτερη φαση του σχεδιου
χτυπανε την μοσχα κ το παρσι με πυρηνικα
η γαλλια μπροστα στο φοβο αυτον συνθηκολογει
η τουρκια διαταζεται απο τα κινεζικα τερατα να μπει στην θρακη
τα νηισα του αιγαιου κατα ενα μυστηριο λογο βουλιαζουν στον βυθο της θαλασσας
η κυβερνηση της αθηνας μποροστα στον αφανισμο επιστρετευει καποια μυστικα οπλα που εχουν την βαση τους την αρχαια μυστικη τεχνολογια
απο την εκαλή κ την ραφηνα βομβαρδιζονται με αυτα τα οπλα οι βασεις των μυστικων κινεζικων τερατων
η γαλλια αναθαρρει κ καταλαβανει το βιετναμ το οποιο χρησιμοποιει για να εφορμει στην ενδοχωρα της κινας με σκοπο να καταλαβει τα υπογεια των τερατων
ο οχλος που πολιορκει την ελλαδα οπισθοχωρει προς τα σκοπι οπου αμερικανοι πρακτορες δινουν νερα στους κουρεσμενους ελληνες αριστερους διαδηλωτες
οι ελληνες εθνικιστες εφορμουν προς τα σκοπια, οι διαδηλωτες αφηνονται στη τυχη τους κ οπισθοχωρουν προ βορρα.
τελικως ο ελληνικος στρατος στριμωχνει τους διαδληωτες στην ακτη της πολωνιας που βρεχεται απο την βορεια θαλασσα κ τους αποτελειωνει
η ανατολικη ευρωπη υποκλινεται στον ελληνικο στρατο κ ιδιως στους ελληνες εθνικιστες κ τασσεται μαζι τους σε μια εκστρατεια εναντιων της κινας που υποθαλπτει τα τερατα.
οι θεσεις των κινεζικων τερατων πολιορκουνται απο τους γαλους στο νοτο κ απο ενα ευρωπαικο στρατο με επικεφαλης ελληνες εθνικιστες απο τα δυτικα
ειναι ετοιμα να συνθηκολογησουν τα τερατα αλλα τελευταια στιγμη
οι εβραιοι του τελ αβιβ αποφασιζουν να τα βρουν με τους παλιστινιους
οι εθνικιστες τρομοκρατημενοι οπισθοχωρουν απο την κινα στην πλατεια κλαυθμονως φοβουμενοι εβραιο-παλιαστινικαη αποβαση στον πειραια , τα τερατα αναθαρρουν κ κυκριαρχουν παγκοσμιως κ ολοι τωρα
περιμενουν τον
εναν ελληνα εκλεκτο που θα ξαναενωσει τον κοσμο κ θα τον απελευθερωσει απο τα κινεζικα τερατα


ολα αυτα θα λεγαμε αν ημασταν κ εμεις φασιστες κ προσπαθουσαμε να αναλυσουμε τα γεγονοτα των τελευταιων ημερων

1 σχόλια:

Ανώνυμοςείπε...

xaxaxaxa swstos file!
ma emeis fasistes? xaxax

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial