Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

ΤΟ ΟΓΑ,ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ (ΛΟΓΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ) ΣΕ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΝΤΟΥΣΕΝ.

ΤΟ ΕΙΔΑ Κ ΤΟ ΑΝΑΤΥΠΩΝΩ ΑΠΟ

MAGIC ROBOT


Τετάρτη, 24 Δεκέμβριος 2008

ΤΟ ΟΓΑ,ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ (ΛΟΓΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ) ΣΕ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΝΤΟΥΣΕΝ.

Σε κάθε αναρτηση αμυαλης - blogger που θα γραφει για σεξ με παντρεμένο(κ θα το παιζει κ 'ηθική' κ θα γραφει διαφορες πιπες-δικαιολογιες που χρησιμοποιούν οι αμυαλες για να δικαιολογησουν την πουτανιά που κυλαει στο αιμα τους)θα βάζω κ μια τετοια αναρτηση,ετσι για να δουν καποιες/οι οτι η ζωη δεν ειναι μονο π...α,λουσα κ χορος οπως πιστευουν (καποιες ελλεεινίδες-blogger(κ μη) κ καποιοι μαλακοπίτουρες μ...δουλάκηδες που θα σκότωναν για να κανουν σεξ δωρεάν γιατι δεν τα εχουν καταφερει ως τωρα)..Στα @@ σας ολα,συνεχιστε να γραφετε μαλακίες κ απο κατω τα ΚΟΥΦΑΡΙΑ να σχολιαζουν το πόσο ομορφα γράφετε(τις πουτανιες δηλαδη)..

Ο Ταξιάρχης χρειάζεται ένα καινούργιο ειδικό καροτσάκι το οποίο θα τον βοηθήσει να κινείται καλύτερα αλλά και ν' αναπνέει καλύτερα λόγω της θέσης του σώματός του σε αυτό. Το καροτσάκι αυτό, αξίας 13.000 ευρώ, αγόρασε με δάνειο από τράπεζα η μητέρα τού Ταξιάρχη Βασιλική Χατζηκομνηνού, η οποία εργάζεται
σαν καθαρίστρια με εισόδημα 400 ευρώ τον μήνα!
Οταν ο Ταξιάρχης μόλις 18 μηνών οι γονείς του αντιλήφθηκαν το πρόβλημα υγείας του. Στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από το σπάνιο σύνδρομο «Ντουσέν», προέβλεψαν μάλιστα ότι όταν θα φθάσει πέντε ετών, ο μικρός δεν θα μπορεί πλέον να κινείται. «Αντί για πέντε ετών, έφθασε 12. Τότε και σταμάτησε να περπατά... Τότε του αγόρασε ο ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος το καροτσάκι», λέει η κ. Χατζηκομνηνού.

Ο Γολγοθάς για μάνα και γιο δεν έχει τέλος. Η κ. Βασιλική, διαζευγμένη, ζει μόνη της με τον γιο της. Οσο περνάνε τα χρόνια παραλύει το σώμα του και χρειάζεται συνεχή ειδική φροντίδα, ενώ η ίδια αντιμετωπίζει πλέον σοβαρό πρόβλημα δισκοπάθειας.

Στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, τον περασμένο Απρίλιο, οι γιατροί τής συνέστησαν ν' αγοράσει ένα άλλο αμαξίδιο αξίας 13.000 ευρώ που θα τον βοηθήσει ουσιαστικά. Ο ΟΓΑ όπου είναι ασφαλισμένος ο νεαρός Ταξιάρχης καλύπτει όμως μόνο ένα μέρος αυτού του ποσού, γύρω στα 2.500 - 3.000 ευρώ. Τότε και ήρθε το δάνειο από την τράπεζα. «Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο, έπρεπε ν' αγοραστεί το καροτσάκι γιατί ήδη έχουν επιβαρυνθεί οι πνεύμονές του από τη θέση που το παιδί κάθεται σήμερα. Ξέρω ότι θα βοηθηθεί πάρα πολύ με αυτό το αμαξίδιο γι' αυτό το αγόρασα και ας πληρώνω για χρόνια χρέος και τόκους. Ζούμε με 400 ευρώ τον μήνα, που παίρνω φροντίζοντας μια ηλικιωμένη και με 50 ευρώ από μια πολυκατοικία που καθαρίζω τις σκάλες. Ομως δεν γινόταν αλλιώς από το να προσφύγω στην τράπεζα».

Ο Ταξιάρχης πήγαινε στο Ειδικό Σχολείο Μυτιλήνης μέχρι την 1η Γυμνασίου, όμως σταμάτησε το σχολείο γιατί ήταν πολύ δύσκολο για τη μητέρα του να τον μετακινεί καθημερινά στο σχολείο και να εργάζεται παράλληλα.

Υ.Γ ΠΡΕΖΑ TV:Στην Ελλαδα υπαρχουν
μονο 5 παιδια με το συνδρομο Ντουσεν,
που παρουσιαζεται εξαιρετικα σπανια.
Κανονικα,οι οικογενειες με παιδια
που εχουν συνδρομο Ντουσεν,
θα επρεπε να ζουν αποκλειστικα και μονο
με χρηματα του κρατους και οι γονεις
να μην ειναι αναγκασμενοι να δουλευουν,
ωστε να μπορουν να εξυπηρετουν με τον καλυτερο δυνατο τροπο
τις αναγκες των παιδιων τους.

Δυστυχως οι αληταραδες της Ελληνικης Κυβερνσης,
δεν εχουν προνοησει για κατι τετοιο.


Μεσα απο την ψυχη μας,
σκατα γιορτες να εχουν ολοι
οι υπευθυνοι ανευθυνοι
και ακομη πιο σκατα να τα περασει
ο Υπ.Υγειας Δημητρης Αβραμοπουλος.


ΠΡΕΖΑ TV
24-12-2008

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial