Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ Κ ΑΛΛΟ ΜΑΘΗΤΗ,ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ

περασμενη τεταρτη πυροβοληθηκε νεαρος μαθητης κατα τη διαρκεια εκδηλωσεων διαμαρτυριας για τον νεκρο αλεξη και βρισκεται σ εκρισιμη κατασταση, απο οτι φαινεται η εξουσια συνεχιζει να δρα αλλαζονικα κ με απαξιωση για την ανθρω πινη ζωη οσων διαφωνουν μαζι της...



ανατυπωση απο

http://katalipsisxolistheatrou.blogspot.com/2008/12/they-shot-another-school-student.html

Πέμπτη, 18 Δεκέμβριος 2008

School-student in the surgery after being shot

His father speaks of gunshot, but the police announced that the wound is from air-gun. In the surgery room is right now the student of the second class of 1st Lycium of Peristeri, as he was shot at the right wrist on Wednesday when he was with his costudents on the pavement of the Dodekanisou and Ethnikis Antistasis. According to his father the bullet is from firearm. On the contrary the spokesman of the Greek Police referred on a "hit" from airgun.



ΕΠΙΣΗς ΔΕΙΤ ΕΚ ΤΟ LAMIA NEWS ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

18 Δεκ 2008

Σε χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη ο 16χρονος μαθητής από το Περιστέρι

Σε χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη ο 16χρονος μαθητής του 1ου Λυκείου Περιστερίου ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμό χθες το βράδυ.
"Σύμφωνα με τους γιατρούς, εντός του καρπού του δεξιού χεριού υπήρχε βολίδα, αγνώστου μέχρι στιγμής τύπου όπλου και απαιτείτο για την αφαίρεσή της χειρουργική επέμβαση, η οποία περατώθηκε με επιτυχία τις μεσημβρινές ώρες", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία.
Η βολίδα που αφαιρέθηκε από το τραύμα του μαθητή παραδόθηκε σε αξιωματικούς της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης.
Από την πρώτη εξέταση (μακροσκοπική) εκτιμάται ότι πρόκειται για μολύβδινη βολίδα πυροβόλου όπλου, το διαμέτρημα της οποίας θα πιστοποιηθεί μετά από εργαστηριακή εξέταση.
Οπως προκύπτει από την προανακριτική,αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας, το περιστατικό έλαβε χώρα χτες, στις 11.15, στη συμβολή των οδών Δωδεκανήσου και Εθνικής Αντιστάσεως, στο Περιστέρι, όταν ευρισκόμενος με τους συμμαθητές του, αισθάνθηκε, όπως δήλωσε, "έναν πόνο και είδε από το μικρό δάκτυλο να τρέχει αίμα... κρότο από πυροβολισμό όπλου δεν άκουσα και δεν είδα κανένα άτομο κοντά μου ή μακριά να κρατά όπλο ή να σημαδεύει με όπλο...".
Επιπλέον, το κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημερώθηκε τηλεφωνικά, στις 12.47 το βράδυ, για μεταφορά 16χρονου ημεδαπού με τραύμα στο δεξί χέρι, στο νοσοκομείο Metropolitan.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής. (πηγή: ΑΠΕ)

2 σχόλια:

Ανώνυμοςείπε...

tha mas katharisoun enan enan ,afou den ypotassomaste

Ανώνυμοςείπε...

malon afto ine to σχεδιο πυο επεξεργαζονταν τοσο καιρο
παντως οσο να πεις
θελει μυαλο να σκεφτουν κατι τετροιο ε;

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial