Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2008

AN H ΕΡΓΑΤΡΙΑ ΗΤΑΝ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΚΛΑΙΓΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ

Στον Ευαγγελισμο παραμενει η Κωνσταντίνα Κούνεβα,
πρόεδρος της Παναττικής Ένωσης Καθαριστριών,η οποια ειναι σε κομμα και νοσηλευεται σε κρισημη κατασταση,
ενω παραλληλα εχει χασει και το ενα της ματι,εξαιτιας επιθεσης που δεχτηκε απο αγνωστους,
πιθανον απο τα αφεντικα της,με βιτριολι.Πιο συγκεκριμενα,οπως αναφερουν συναδελφοι της...στις 3:30 έξω από την είσοδο του νοσοκομείου "Ευαγγελισμός" μαζευτήκαμε πάνω από 150 εργαζόμενοι και αλληλέγγυοι στη συναδέλφισσα Κωνσταντίνα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι. Υπήρχε πανώ που έγραφε ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ - Η ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
Εγινε ενημέρωση από συνεδέλφους της οι οποίοι μας πληροφόρησαν για το καθημερινό καθεστώς εργοδοτικής τρομοκρατίας που βιώνουν από τα αφεντικά - εργολάβους καθαριότητας στον ΗΣΑΠ, τους τρόπους που εφευρίσκουν για να καρπώνονται επιδόματα βαρέων ανθυγιεινών που δίνονται για τις καθαρίστριες και μένουν στις τσέπες των αφεντικών.
Για τη συνδικαλιστική δράση της συναδέλφισσας που δέχτηκε την τρομοκρατική επίθεση, τις απειλές που δεχόταν στις οποίες δεν ενέδωσε παρόλο το γεγονός ότι είναι μετανάστρια και είναι γνωστό πως αντιμετωπίζονται οι μετανάστες στη χούντα που ζούμε, καθώς και για την προσπάθεια που μεθοδεύεται ώστε να αποδωθεί η απεχθής επίθεση σε προσωπικές διαφορές της εργάτριας, η οποία αρνείται κατηγορηματικά ότι είχε τέτοιου είδους διαφορές με οποιονδήποτε.

Εγινε αυτοσχέδιος έρανος όπου μαζεύτηκε ένα ποσό πρώτης βοήθειας από τους αλληλέγγυους και δώθηκαν ραντεβού
για να συζητηθεί η παραπέρα δράση μας...


Τα σχολια ειναι περιττα.
Η Νεα Δημοκρατια και το Πασοκ,με νομοσχεδια που κανουν τοσα χρονια και εχουν οδηγησει στο ξεπουλημα της καθαριοτητας Δημοσιων Υπηρεσιων και Επιχειρησεων σε ιδιωτες...ειναι υπολογα για ολα αυτα τα περιστατικα βιας και απανθρωπιας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial