Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

OI G700ΓΙΑΠΗΔΕΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΒΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ

H γενια των 700 ευρω κ πιο συγκεκριμενα μια οργανωση που πηρε το ονομα g700 επισκεφτηκε τον προεδρο της δημοκρατιας σημερα.
Η συγκεκριμενη οργανωση στην ουσια δεν αντιπροσωπευει τους εργαζομενους των 700ευρω αλλα τους σπουδαγμενους πτυχιουχους εργαζομενους των 700ευρω. Με ενα ρατσιστικο μανιφεστο, απιτουν μισθολογικες αυξησεις δυο ταχυτητων. Μια για τους πτυχιουχους κ μια για τους...αγραμματους. Αυτη που προβλεπεται για εμας τους αγραμματους ειναι ενα ψιχουλο ελεημοσυνης.
Αυτη λοιπον η οργανωση με ντυσιματακι νεο-γιαππη καλοξυρισμενα μουσακια κ αερα "πρωταθλητη της σκεψης"επισκεφτησαν τον Καρολο σημερα. Πάτησαν στις συγκρουεις κ τις διαδηλωσεις των μαθητων για να απαιτησουν για τους εαυτους(πτυχιουχους)καλυτερους ορους αφηνωντας απο εξω τους υπολοιπους.
Προεκειτε για δεξιους(στα μυαλα οχι στην κατανομη ψηφου)που σπουδασαν σε δεξιες επιστημες και απαιτουν ενα δεξιο ονειρο εις βαρος των αδυναμων στο κρικο της εργασιας. Δυσανασχετουν επειδη το συστημα δεν αναγνωρισε την αξια των πτυχιων τους κ δε τους εμπασε στο παιχνιδι της φδιακυβερνησης της χωρας(κατανεμοντας τους ενα ρολο τεχνοκρατη-εθνοσωτηρα).
Οι ιδιοι θεωρουν τις σπουδες τους μια επενδυση την οποια κανανε με σκοπο να κεφαλαιοποιησουν αργοτερα κ με το παραπανω (αληθεςια απο ποτε η γνωση μετατραπηκε σε επενδυση;)
Τι διαφορα εχει ενας που πουλαει το σωμα του τα βραδια σε αγνωστους ή αγνωστες με καποιον που εμπορευεται τη γνωση του;
Καποιοι προπσαθησαν σε εναν δεξιο κοσμο να γινουν δεξιοι, ομως ειναι τοσο δεξιος αυτος ο κοσμος που απαιτει ακομα κ απο τους φεροντες την δεξια νοοτροπια στο μυαλο τους να λαβουν την θεση τους στην κατανομη εργασιας ως δοιυλοι. Αυτο αν το χωνεψουν καποιοι φαντασμενοι αλλαζονες πτυχιουχοι(που καπηλευονται μια ολοκληρη ταξη κ το ονομα της-g700- για ιδιον και μονο οφελος)και ενωσουν τις τυχες τους με ολους τους νεο-δουλους τοτε θα βαδισουν σε ενα σωστο δρομο.

αυτα και σημερα για τους σουπερ αγιατολαχ των πτυχιων οι οποιοι καταδικασαν την βια απο οπου κ αν προερχεται.
Αληθεια, σκεφτηκε κανεις, πως ο τοκετος κ η ωρα της γεννας διακατεχεται απο μια μορφη βιας; Η βια προκαλει πονο. Την ωρα μιας γεννας η μανα που γεννα ποναει. Το παιδι που γεννιεται ποναει. Τ ο σπρωξιμο της γυναικας για να βγει το παιδι ειναι μια μορφη βιας, αναγκαια.
Αυτοι που καταδικαζουν την βια απο οπυ κ αν προερχεται , προφανως θεωρουν καθε μορφη βιας βλαβερη για την εξελιξη του ανθρωπινου γενους οποτε...
αν θελουν να ειναι συνεπεις με τις αποψεις τους πρεπει ολοι
απο την αριστερα μεχρι την ακρα δεξια που βγαινουν κ καταδικαζουν την βια να προγραμματισουν μαι συγκεντρωση διαμρτυριας εξω απο ενα μαιευτηριο διαμαρτυρομενοι για την βια του τοκετου.
Να δω τον Κυκρο να κανει αλυσιδες σε μια τετοια πορεια με τον Αδωνι κ τον Γιωργακη κ τον Καραμανλη με τον Παυλοπουλο να κρατανε πανο εναντια στην βια της γεννας κ τι στο κοσμο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial